Baby

Pssst… Endast nu på söndag får du 20 % rabatt på allt för damer.
Erbjudandet gäller söndag den 17 november 2019, så länge lagret räcker. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Vi erbjuder inga traditionella byten men naturligtvis får du tillbaka pengarna för returnerade varor.Leveranstiderna kan vara längre på grund av högre efterfrågan.

Ditt barns hälsa är viktig för oss: därför producerar vi våra ekologiska babykläder med passion och stor omsorg. Kvalitet och noggrannhet är i högsätet hos DILLING och som minst lever vi upp till de högsta standarderna vad gäller ekologi och ren färgproduktion. Vårt sortiment av babykläder bjuder på underbyxor, undertröjor, bodies med korta och långa ärmar, leggings, nattkläder och UV-skyddande kläder – alltsammans i fina färger. Många har söta tryck. Gemensamt för babyunderkläderna i ekologisk merinoull och ekologisk bomull är att de är mjuka och sköna att ha på, och mycket lämpliga för den ömtåliga babyhuden. Merinoullen passar perfekt för babykläder, eftersom den kan ta upp relativt mycket fukt utan att kännas våt. Detta är viktigt för de små, som först leker och sedan sover. Hos DILLING använder vi endast obehandlad merinoull i våra ekologiska babykläder, eftersom vi på så vis bibehåller ullens goda egenskaper utan att miljön eller huden påverkas av onödiga kemikalier.

DILLING kan som enda underklädesproducent erbjuda dig Svanenmärkta babyunderkläder av hög kvalitet. Och alltihop kan tvättas i maskin – läs mer under skötsel- och tvättanvisningen som finns för varje enskild produkt.

Läs mer
1 av 4