Babybyxor stickade gråmelerade

Art. nr: 4401-100-869

Byxor i mjuk merinoull. Stl 56-68.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

589,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Bekväma byxor i härlig, stickad kvalitet

Härliga, stickade byxor för baby i den finaste, ekologiska merinoull. Byxorna har ett justerbart band i midjan och ribbstickad kant i bensluten för en optimal komfort. Den ribbstickade kanten i bensluten kan vikas upp och ned så att längden på så sätt justeras.

Färger: Gråmelerad

Materialvikt: 10gg/ 106-132 g

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: 56, 62, 68

Skikt: Mellanlager

Unikt med denna produkt: Stickade byxor från DILLING är tillverkade i 100 procent ekologisk merinoull. Ullens fantastiska egenskaper, som att den är temperaturreglerande och ventilerande, betyder att de här byxorna hjälper ditt barn att hålla en behaglig kroppstemperatur.

Idealisk för: De här byxorna är underbart varma och perfekta för de kalla månaderna när man gärna vill ha ett isolerande lager på de små benen.

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

För att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper kan du tvätta dina ullkläder i maskin i 30 °C på ullprogram (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten. Kom ihåg att alltid använda ulltvättmedel.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt i 30 °C på ullprogram
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


MÅTTSCHEMA

 

Baby MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
56 1-2 Månader
62 2-4 Månader
68 4-6 Månader
74 6-9 Månader
80 9-12 Månader
86 12-18 Månader
92 2 År
98 3 År