Babydregglisar i ekologisk bomull rosa

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5237-179-716

Dregellapp för baby i 100 procent ekologisk bomull.
95% ekologisk bomull, 5% elastan

Nordic Ecolabel

59,99 SEK
Inkl. moms

Färdig att skicka

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Användbar och praktisk dregellapp för baby

Här får du en dregellapp som är bra och praktisk i vardagen. Dregellappen fästs med tryckknappar i nacken som ser till att din baby inte störs och samtidigt inte drar av dregellappen så lätt. Dregellappen är av en klassisk modell med tryck mitt på.

Färger: Rosa

Materialvikt: 195 gr/m2

Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Babydregglisar

Unikt med denna produkt: Med den här dregellappen får din baby en enastående ren produkt som både är mjuk, skön och hudvänlig. Dregellappen är tillverkad på DILLINGs eget Svanenmärkta miljöfärgeri i Danmark, utan användning av varken skadliga färgämnen eller kemikalier. Tack vare den höga kvaliteten kan dregellappen tvättas om och om igen utan att den tappar sin fina färg.

Idealisk för: Vardagsbruk. Dregellappen är både mjuk och skön för barnet att bära. Det gör den extra bra för vardagsbruk vid många olika tillfällen och kommer utan tvivel att vara mycket uppskattad under de perioder när babyn dreglar mycket.

Produkten är certifierad enligt:

All DILLING:s ekologiska ull och bomull är GOTS-certifierad när vi köper den. Klicka här för certifikat.

Hos DILLING har vi valt att vara Svanenmärkta, eftersom Svanenmärkningen ställer tuffare krav på färgning och kemikalier än GOTS.

Du kan hitta vårt certifikat från Svanenmärket här.

GOTS tillåter begränsad användning av tungmetaller vid färgning av blått, grönt och turkos.

Här hittar du en översikt över de olika miljömärkena och deras kriterier: en karta över miljömärkesdjungeln.

 

Skötsel- och tvättråd för bomull:

Vi kan garantera att produkterna behåller både färgen och den goda passformen vid maskintvätt upp till 60°C.

Bomullsunderkläderna kan också mycket väl klara torkning i torktumlare samt att bli strukna då och då.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå Dilling engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivning


 

  

Ekologiska bomullsunderkläder

Våra ekologiska bomullsunderkläder är tillverkade av GOTS-certifierad bomull och behandlas på vårt Svanenmärkta färgeri i Danmark. Vi har haft bomullsprodukter i vårt sortiment sedan 1943, och det ligger många års erfarenheter och småjusteringar bakom de produkter vi säljer i dag.

Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs.
Läs mer... Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.