Babysparkdräkt i ullfrotté rouge

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5234-132-791

Babysparkdräkt i ekologisk merinoullsfrotté.
100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Nordic Ecolabel

599,99 SEK
Inkl. moms

Färdig att skicka

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Sparkdräkt för baby i ekologisk merinoullsfrotté

Den här fina sparkdräkten för baby är tillverkad i ullfrotté vilket betyder att den är extra mjuk och gosig på insidan. Ullfrottén är tjockare än våra andra ullprodukter, men fortfarande i samma fina, ekologiska kvalitetsull. Babysparkdräkten har resår i både ärmar och ben vilket ger en god passform och ser till att ingen kall luft kommer in. Blixtlåset går hela vägen ned längs det ena benet vilket gör det lätt att klä av och på din baby. Sparkdräkten har en funktionell design och kan användas både som pyjamas och lekoverall.

Färger: Rouge

Materialvikt: 225 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Storlekar: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98

Skikt: Mellanlager

Unikt med denna produkt: Den här sparkdräkten för baby är tillverkad i extra mjuk ullfrotté som är härligt gosig invändigt mot den känsliga babyhuden. Ullen är ekologisk och hudvänlig, och den har behandlats utan skadliga kemikalier och tungmetaller på vårt Svanenmärkta färgeri i Danmark.

Idealisk för: Vardagsbruk. Babysparkdräkten i ull passar bra under kallare perioder. Den fungerar bra både som lekoverall och pyjamas eftersom den håller värmen utan att babyn blir överhettad. Tack vare den elastiska resåren i ärmar och ben och den stretchiga ullen sitter sparkdräkten på plats samtidigt som den ger full rörelsefrihet.

Produkten är certifierad enligt:

All DILLING:s ekologiska ull och bomull är GOTS-certifierad när vi köper den. Klicka här för certifikat.

Hos DILLING har vi valt att vara Svanenmärkta, eftersom Svanenmärkningen ställer tuffare krav på färgning och kemikalier än GOTS.

GOTS tillåter begränsad användning av tungmetaller vid färgning av blått, grönt och turkos.

Här hittar du en översikt över de olika miljömärkena och deras kriterier: en karta över miljömärkesdjungeln.

Kvalitetsbeskrivning


 

 
 

EKOLOGISK MERINOULLSFROTTÉ

Vår ullfrotté passar dig som vill ha en mjuk och tjock ullkvalitet. Den här ullkvaliteten är ekologisk, men sticktekniken skiljer den från vår originalkvalitet av ekologisk ull. Materialet är stickat som en frotté, vilket ger en mjuk och mysig insida medan utsidan är alldeles slät. Ullfrottén är inte avsedd att användas i det understa lagret närmast huden, utan i stället som mellanlager för kalla dagar eller sommarkvällar.

Vår ullfrotté har fått en behandling som kallas Naturetexx Plasma. Det är en stödbehandling som gör ullen härligt mjuk och lätt att tvätta. Ullfibern är rå, eller obehandlad som man ibland säger, och ullens naturliga egenskaper för att isolera, absorbera fukt och skydda mot svettlukt är alltså helt intakta.

Vi rekommenderar att produkterna i ullfrotté tvättas i ullprogram vid 30 grader med ulltvättmedel.
Läs mer...Vår ullfrotté har fått en behandling som kallas Naturetexx Plasma. Det är en stödbehandling som gör ullen härligt mjuk och lätt att tvätta. Ullfibern är rå, eller obehandlad som man ibland säger, och ullens naturliga egenskaper för att isolera, absorbera fukt och skydda mot svettlukt är alltså helt intakta.

Vi rekommenderar att produkterna i ullfrotté tvättas i ullprogram vid 30 grader med ulltvättmedel.

 

MÅTTSCHEMA

 

Baby MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
56 1-2 Månader
62 2-4 Månader
68 4-6 Månader
74 6-9 Månader
80 9-12 Månader
86 12-18 Månader
92 2 År
98 3 År

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.