Dregglisar i ekologisk bomull blå

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5237-179-187

Funktionell och praktisk dregellapp i ekologisk bomull.
95% ekologisk bomull, 5% elastan

Nordic Ecolabel

59,99 SEK
Inkl. moms

Produkten utgår ur kollektionen.

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Dregellapp i ekologisk bomull för baby

Praktisk dregellapp för baby i ekologisk bomull. Dregellappen har en klassisk design med ett tryck mitt på. Dregellappen är både mjuk och skön för barnet att bära. Öppningen med tryckknappar i nacken gör att ditt barn inte störs och inte så lätt drar av dregellappen.

Färger: Blå

Materialvikt: 195 gr/m2

Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Babydregglisar

Unikt med denna produkt: Den här klassiska och funktionella dregellappen passar bra till både flickor och pojkar. Med den här dregellappen får din baby en mjuk och hudvänlig produkt av högsta kvalitet. Du kan med fördel tvätta dregellappen om och om igen, och den behåller samma fina färg.

Idealisk för: Vardagen. Passar vid många olika tillfällen och kommer utan tvivel att vara oumbärlig under de perioder när babyn dreglar extra mycket.

Produkten är certifierad enligt:

All DILLING:s ekologiska ull och bomull är GOTS-certifierad när vi köper den. Klicka här för certifikat.

Hos DILLING har vi valt att vara Svanenmärkta, eftersom Svanenmärkningen ställer tuffare krav på färgning och kemikalier än GOTS.

Du kan hitta vårt certifikat från Svanenmärket här.

GOTS tillåter begränsad användning av tungmetaller vid färgning av blått, grönt och turkos.

Här hittar du en översikt över de olika miljömärkena och deras kriterier: en karta över miljömärkesdjungeln.

 

Skötsel- och tvättråd för bomull:

Vi kan garantera att produkterna behåller både färgen och den goda passformen vid maskintvätt upp till 60°C.

Bomullsunderkläderna kan också mycket väl klara torkning i torktumlare samt att bli strukna då och då.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivning


 

  

Ekologiska bomullsunderkläder

Våra ekologiska bomullsunderkläder är tillverkade av GOTS-certifierad bomull och behandlas på vårt Svanenmärkta färgeri i Danmark. Vi har haft bomullsprodukter i vårt sortiment sedan 1943, och det ligger många års erfarenheter och småjusteringar bakom de produkter vi säljer i dag.

Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs.
Läs mer... Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK