Ribbstickade leggings i ull för baby karamell

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5231-159-782

Ulleggings för baby.
100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Nordic Ecolabel

159,99 SEK
Inkl. moms

Få exemplar på lager - beställ snabbt!

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Svanenmärkta ulleggings i ribbstickning för baby

Våra mjuka och bekväma ulleggings är oumbärliga i bebisens basgarderob. De är både praktiska och fina, och de sitter behagligt runt bebisens små ben. De har en praktisk, liten resår i midjan som ser till att de sitter på plats dag som natt, och sömmar runt fotlederna så att de inte faller ned runt foten. Den ribbstickade och ekologiska ullen ger optimal stretch för bebisen så att det finns plats för lek och rörelse dagen lång.

Färger: Karamell

Materialvikt: 205 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Storlekar: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92

Skikt: Baslager

Unikt med denna produkt: DILLINGs sköna och varma babyleggings är tillverkade och färgade i Danmark utan användning av skadliga kemikalier och färgämnen, på vårt eget miljövänliga textilfärgeri. Här tas obehagliga, kliande småhår bort med skonsamma metoder, vilket ger en fullständigt mjuk och inte minst hud- och miljövänlig produkt för den känsliga bebishuden. Använd dem därför även vid känslig hud eller problem med allergi.

Idealisk för: Vardagsbruk. Använd våra sköna ulleggings året runt. Ullens svettransporterande och ventilerande egenskaper gör att de är lämpliga i alla slags väder. Ullen absorberar överskottsfukt och svett utan att kännas kall eller fuktig och håller därför bebisen torr och varm trots växlande aktivitetsnivå. Vi kan varmt rekommendera att du kombinerar dem med en matchande ullbody eller ulltröja från DILLING i samma fina kvalitet för optimal komfort.

Denna produkt är certifierad i enlighet med:

All DILLINGs merinoull och bomull är ekologisk och av högsta kvalitet.

På DILLING har vi valt att certifieras av det nordiska miljömärket Svanen eftersom de har de hårdaste kraven gällande färgning och kemikalier.

Du kan ser vår Svanen-licens här.

Vi använder inga skadliga kemikalier eller tungmetaller när vi färgar våra produkter.

Oberoende tester av spillvattnet från vårt Svanenmärkta färgeri visar att inga skadliga kemikalier som tungmetaller släpps ut.

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

För att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper kan du tvätta dina ullkläder i maskin i 30 °C på ullprogram (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten. Kom ihåg att alltid använda ulltvättmedel.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt i 30 °C på ullprogram
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning

8 x 1 bred ribb

Stickningen med 8 x 1 tillverkas av ull av vår signaturkvalitet och karaktäriseras av en bred, enhetlig, ribbstickad yta.

Alla våra 8 x 1-produkter har fått en unik, 16 timmar lång, miljövänlig enzymbehandling som gör att du får en otroligt mjuk produkt som inte kliar. Den här sticktekniken ger medelhög stretch, vilket betyder att tyget i våra 8 x 1-produkter sträcks ut vid användning, men ullfibrerna drar ihop sig igen efter tvätt. Ullfibrerna är råa (obehandlade) vilket betyder att ullens naturligt isolerande och fuktabsorberande egenskaper bevaras.


100 procent ekologisk merinoull från Argentina
Svanenmärkt
Miljövänlig enzymbehandling
Bred, enhetlig ribbstruktur
Medelhög stretch
21.5 mikron
Nm 40/1**Tack vare vår unika enzymbehandling upplevs vår 21,5 mikron som 19,5 mikron vid beröring

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Benlängd utsidan
(CM)
Benlängd insidan
(CM)
56 32 19
62 35 22
68 37.5 23
74 42 28
80 47.5 32.5
86 53 36
92 58 39

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

Baby MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
56 1-2 Månader
62 2-4 Månader
68 4-6 Månader
74 6-9 Månader
80 9-12 Månader
86 12-18 Månader
92 2 År
98 3 År

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
249,99 SEK
Karamell
Svanenmärkt
Ekologisk
229,99 SEK
Karamell
Svanenmärkt
Ekologisk
89,99 SEK
119,99 SEK
Karamell
Ekologisk
139,99 SEK
Karamell
Svanenmärkt
Ekologisk
169,99 SEK
Mörk choklad
Svanenmärkt
Ekologisk
179,99 SEK
Blårandig
Svanenmärkt
Ekologisk
299,99 SEK
Karamell
Svanenmärkt
Ekologisk
159,99 SEK
+2
Mörkrosa
Svanenmärkt

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.