Sparkdräkt i ullfrotté mörkrosa

Läs alla 1 bedömningar| Skriv en kommentar.

Art. nr: 5234-132-769

Sparkdräkt i ullfrotté.
100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

629,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Välsittande sparkdräkt som värmer och skyddar

Sparkdräkten är tillverkad i mjuk och varm ullfrotté som är extra varm och mjuk på insidan. Sparkdräkten är något tjockare än DILLINGs övriga ullprodukter, men det är fortfarande samma fina, ekologiska kvalitetsull. Sparkdräkten har elastisk ribbstickning i ärm- och bensluten vilket bidrar till den goda passformen och även ser till att sparkdräkten sitter på som den ska utan att släppa in kall luft till kroppen. Sparkdräkten har blixtlås hela vägen ned längs ena benet och det gör det enkelt att ta den av och på.

Färger: Mörkrosa

Materialvikt: 225 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Storlekar: 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98

Skikt: Mellanlager

Unikt med denna produkt: Den ekologiska ullfrottén är redan från naturen utrustad med en rad fantastiska egenskaper. Ullen är nämligen temperaturreglerande, svettransporterande och kan absorbera upp till 30 procent av sin egen vikt i fukt utan att kännas våt eller kall. Din bebis känner sig därför alltid torr, varm och behaglig.

Idealisk för: Vardagsbruk. Sparkdräkten kan användas under stora delar av året. Den är särskilt bra i olika situationer när bebisen kan utsättas för drag eller kalla vindar. Använd den för middagsluren i barnvagnen, när ni ska iväg och handla, åka bil eller liknande situationer när bebisen kan behöva lite extra värme och skydd runt kroppen.

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

För att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper kan du tvätta dina ullkläder i maskin i 30 °C på ullprogram (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten. Kom ihåg att alltid använda ulltvättmedel.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt i 30 °C på ullprogram
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning

Ullfrotté

Karaktäriseras av en mjuk, gosig insida och en slät yta. Tack vare tygets tjocklek är den här ulltypen särskilt lämplig som isolerande mellanlager och accessoarer som mössor och balaklavor.

Alla våra ullfrottéprodukter har fått en Naturetexx® Plasma-behandling – en miljövänlig chockbehandling där man endast använder elektricitet och luft för att behandla ullfibrerna. Det ger dig en otroligt mjuk och slitstark produkt.


100 procent ekologisk merinoull
Naturetexx® Plasma-behandling
Slät yta,
gosig insida
Perfekt som mellanlagerr
18.5 mikron, Nm 72/2
19.5 mikron, Nm 60/1*Exklusive våra gråmelerade produkter. Det garnet färgas i Tyskland. Precis som våra andra produkter är de tillverkade utan användning av tungmetaller.

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Rygglängd/Längd fram
(CM)
Armlängd utsidan
(CM)
Armlängd insidan
(CM)
56 51 19 15
62 55 19 16
68 58 20.5 18
74 62 24 20
80 66 25 21
86 72 27.5 23
92 76 29 24.5
98 80 31 26

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

Baby MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
56 1-2 Månader
62 2-4 Månader
68 4-6 Månader
74 6-9 Månader
80 9-12 Månader
86 12-18 Månader
92 2 År
98 3 År

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
349,99 SEK
Ljus lavendel
Svanenmärkt

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Så bra att ha på sig under ytterkläderna när det är kallt ute. Har även dragit … Läs mer

28.03.2021
-