Pyjamasbyxor för barn

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5480-255-619

Pyjamasbyxor för barn i ekologisk bomull och elastan.
95% ekologisk bomull, 5% elastan

Nordic Ecolabel

199,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Klassiska pyjamasbyxor för barn med löst sittande passform

Klassiska pyjamasbyxor i ekologisk bomull och elastan. Byxorna har en bekväm resår i midjan så att de sitter där de ska. Byxorna ser till att ditt barn har full rörelsefrihet när det leker eller tumlar runt. Byxorna bidrar också till en god nattsömn tack vare den höga komforten och löst sittande passformen.

Färger: Gråmelerad

Materialvikt: 210 gr/m2

Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan

Storlekar: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152

Skikt: Sovplagg

Unikt med denna produkt: Med DILLINGs ekologiska bomullsprodukter får ditt barn en ren och miljövänlig produkt. Pyjamasbyxorna är tillverkade på DILLINGs eget Svanenmärkta miljöfärgeri i Danmark, utan användning av varken skadliga färgämnen eller kemikalier. Genom att välja DILLINGs ekologiska produkter ger du ditt barn en både hud- och miljövänlig produkt som du med fördel kan tvätta om och om igen utan att plagget tappar färg eller form.

Idealisk för: Sovplagg. Nu blir det plötsligt mycket enklare att få barnen i säng. Pyjamasbyxorna känns mjuka och sköna mot huden och bidrar till hög komfort och full rörelsefrihet hela natten. Du kan med fördel kombinera pyjamasbyxorna med DILLINGs matchande pyjamaströja i samma goda kvalitet.

Produkten är certifierad enligt:

All DILLING:s ekologiska ull och bomull är GOTS-certifierad när vi köper den. Klicka här för certifikat.

Hos DILLING har vi valt att vara Svanenmärkta, eftersom Svanenmärkningen ställer tuffare krav på färgning och kemikalier än GOTS.

Du kan hitta vårt certifikat från Svanenmärket här.

GOTS tillåter begränsad användning av tungmetaller vid färgning av blått, grönt och turkos.

Här hittar du en översikt över de olika miljömärkena och deras kriterier: en karta över miljömärkesdjungeln.

 

Skötsel- och tvättråd för bomull:

Vi kan garantera att produkterna behåller både färgen och den goda passformen vid maskintvätt upp till 60°C.

Bomullsunderkläderna kan också mycket väl klara torkning i torktumlare samt att bli strukna då och då.

Kvalitetsbeskrivning


 

  

Ekologiska bomullsunderkläder

Våra ekologiska bomullsunderkläder är tillverkade av GOTS-certifierad bomull och behandlas på vårt Svanenmärkta färgeri i Danmark. Vi har haft bomullsprodukter i vårt sortiment sedan 1943, och det ligger många års erfarenheter och småjusteringar bakom de produkter vi säljer i dag.

Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs.
Läs mer... Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs.

 

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Benlängd utsidan
(CM)
Benlängd insidan
(CM)
98/104 47 63
110/116 53 70
122/128 61 77
134/140 66 83
146/152 73 92

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

BARN MÄTSCHEMA

Storlek Ålder
86/92 1½ - 2 År
98/104 3-4 År
110/116 5-6 År
122/128 7-8 År
134/140 9-10 År
146/152 11-12 År
158/164 13-14 År

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK