Solhatt för barn med UV-skydd UPF 50+ rosa

Skriv en kommentar.

Art. nr: 8245-194-703

Barnsolhatt som passar bra för lek både på land och i vatten.
78% polyamid, 22% elastan

Sun protection

112,49 SEK 149,99 SEK
Inkl. moms

Priset är nedsatt, då produkten snart utgår.

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Solhatt för barn med UV-skydd UPF 50+ rosa

Den täta stickningstekniken gör att solhatten skyddar mot hela 98 procent av de skadliga UV-strålarna och den är certifierad med UPF 50+ (Ultraviolet Protection Factor 50+) enligt den australiska/nyzeeländska standarden 4399. Solhatten är mycket bekväm att bära och tål dessutom det mesta - som solkräm, klorvatten och saltvatten. Trycket framtill på hatten fungerar som en reflex så att du lättare kan få syn på barnet.

Färger: Rosa

Materialvikt: 200 gr/m2

Material: 78% polyamid, 22% elastan

Storlekar: 48, 50, 52

Skikt: UV-skyddande kläder

Unikt med denna produkt: UV-solhatten är tillverkad i en blandning av ECONYL® (polyamid) och LYCRA xtra life® (elastan). Det gör produkten både bekväm, slitstark och inte minst miljömässigt hållbar. ECONYL® är framställt av 100 procent återvunnen polyamid, som bland annat kommer från gamla fiskenät som samlats upp från haven. Med DILLINGs UV-plagg bidrar du alltså till att rensa plast från haven - plagg för plagg. Du kan läsa mer här här.

Idealisk för: Solhatten passar bra för lek både på land och i vatten. Den är bekväm att ha på, torkar snabbt och tål både solkräm, klorvatten och saltvatten utan att det försämrar UV-skyddet.

Produkten är certifierad enligt:

 

Vård- och tvättanvisning för UV-plagg:

Ditt UV-plagg från DILLING kan tvättas i tvättmaskin på 40 grader och sedan hängas på tork. Det får inte torktumlas eller strykas.

Kvalitetsbeskrivning

 


  • Eftersom de fina polyesterfibrerna har stickats mycket tätt, skyddar DILLING:s Sun-Protection-kläder mot 98 % av de skadliga solstrålarna (UV-strålarna).
  • Dessa egenskaper uppnås med hjälp av den speciella sticktekniken. Inga kemikalier används för att uppnå skyddseffekten.
  • DILLING Sun-Protection skyddar mot solen och kan användas i både salt- och klorvatten, utan att skyddseffekten försämras.
  • Dessutom omfattas dessa kläder av den hösta certifieringsnivån enligt den australiensiska/nyzeeländska standarden AS/NZS 4399: Ultraviolet Protection Factor 50+ eller bara UPF 50+.

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Ålder Omkrets
(CM)
48 9-18 Månader 48-50
50 2-3 År 50-52
52 3-8 År 52-54


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK