Strumpor i bomull för barn

-25%
69,99 SEK
52,49 SEK
Inkl. moms
80 % ekologisk bomull, 18 % polyamid, 2 % elastan
#1280-101-619
Gråmelerad
-25%
69,99 SEK
52,49 SEK
Inkl. moms
#1280-101-619
Välj storlek Var vänlig välj en variant
  • 23/26
  • 27/30
Produkten har sänkts i pris eftersom nivån av noppning är högre än våra accepterade standarder.
Den här produkten är tillverkad i begränsad upplaga.
Köp 3 av samma produkt i samma färg och storlek - få 10% rabatt

Leverans

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur



Funktioner

Produktdetaljer

De här barnstrumporna är härligt mjuka och sköna att ha på sig. De har bra passform och resår högst upp. På insidan av resårkanten står storleken. Det finns en DILLING-logotyp på sidan av strumpskaftet och under foten.

Materialvikt:

Material: 80 % ekologisk bomull, 18 % polyamid, 2 % elastan

Skikt: Accessoarer

Kvalitetsbeskrivning


Våra bomullsstrumpor består av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan. Strumporna är GOTS-certifierade och det har alltså inte använts några skadliga kemikalier i produktionen. Strumporna har hög slitstyrka och håller länge om de tvättas enligt anvisningarna. Strumporna i bomull kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 40 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls – även efter många tvättar.

EKOLOGSKA BOMULLSSTRUMPOR

Våra bomullsstrumpor består av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan.Strumporna är GOTS-certifierade och det har alltså inte använts några skadliga kemikalier i produktionen. Strumporna har hög slitstyrka och håller länge om de tvättas enligt anvisningarna. Strumporna i bomull kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 40 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls – även efter många tvättar.


Leveranskedja

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.

Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 

Ekologisk bomull

Andas
/ Mjuk
Slitstark
/ Allergivänlig
Fuktabsorberande
Isolerande

Tvättguide

Tvätta med omsorg

DILLINGs bomull tål regelbunden och frekvent tvätt i de flesta temperaturer. Vi rekommenderar dock att du tvättar på lägre temperaturer för att spara energi. För de flesta av våra bomullsprodukter garanterar vi att de behåller sin ursprungliga form och färg i upp till 60 °C. Vissa produkter får dock inte tvättas i mer än 40 °C. Läs skötselråden på plagget för specifika instruktioner.

Våra bomullsprodukter kan också strykas och torktumlas. Vid torktumling kan bomullen dock krympa mer än de vanliga 5 procenten, men den skadas inte.

Bomullsprodukter av hög kvalitet håller mycket längre innan de visar tecken på slitage – även om de använts och tvättats mycket.

Storlek och passform

 

INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

Storlek / centilong Ålder (år)
11-14 1-6 månader
15-18 7-12 månader
19-22 1-2 År
23-26 3-4 År
27-30 5-6 År
31-34 7-8 År

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.