Tubhalsduk för barn - exklusiv ekologisk merinoull blågrå

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5322-197-115

Mjuk tubhalsduk utan kliande småhår i ekologisk merinoull.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

189,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Hudvänlig och stretchig tubhalsduk för barn

Tubhalsduken är ett mångsidigt och snyggt tillägg i barnets garderob. Den hjälper ditt barn att stänga kylan ute och kan användas både som halsduk, dras upp över näsa och mun om det blåser eller som en tunn mössa under cykelhjälmen. Den är tillverkad i mjuka och hudvänliga material och är därför skön att bära direkt mot huden.

Färger: Blågrå

Materialvikt:

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Accessoarer

Unikt med denna produkt: Ullen i den här tubhalsduken är både ekologisk och mulesingfri. Den exklusiva ullen vävs med en mycket tunn och fin ulltråd, och därför känns produkter i den här kvalitet underbart mjuka mot huden, utan kliande småhår.

Idealisk för: Tubhalsduken från DILLING i exklusiv merinoull ger extra isolering och värme utan att vara så skrymmande och bylsig som en vanlig halsduk kan vara. Ullen är både fuktabsorberande och lukthämmande, och är därför bra att använda vid fysisk aktivitet.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.

Kvalitetsbeskrivning

Slätstickad ull

Kallas också vår exklusiva ull eller activewear eftersom sticktekniken och designegenskaper gör de här produkterna särskilt lämpliga för sport och friluftsliv.

Våra produkter i slätstickad ull karaktäriseras av en jämn, slät yta. Jämfört med vår 1x1-ribb – som också har en slät, jämn yta – har vår slätstickade ull en tätare struktur. Tack vare den här sticktekniken sträcks inte tyget ut på våra produkter i slätstickad ull, utan de håller samma form efter användning och tvätt. Garnet som används till produkterna i slätstickad ull är extra tunt (18,5 mikron) och det gör att du får en skön och lätt produkt.

Alla våra produkter i slätstickad ull har fått en Naturetexx® Plasma-behandling – en miljövänlig chockbehandling där man endast använder elektricitet och luft för att behandla ullfibrerna. Det ger dig en slitstark och otroligt mjuk produkt.


100 procent ekologisk merinoull
Färgad i Danmark
Naturetexx® Plasma-behandling
Slät yta
Särskilt lämplig för sport och friluftsliv
18.5 mikron
Nm 72/2

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK