Tubhalsduk för barn i exklusiv merinoull svart

Skriv en kommentar.

Art. nr: 5323-197-999

Tubhalsduk i mjuk merinoull med god andningsfunktion.
100% merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

179,99 SEK
Inkl. moms

Produkten utgår ur kollektionen.

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Praktisk tubhalsduk i temperaturreglerande merinoull

Superfin tubhalsduk med hög isoleringsförmåga - helt oumbärlig för friluftsaktiviteter. Designad för att täcka barnets hals och ansikte, och samtidigt förhindra att den kalla luften drar kallt i hals och nacke. Skyddar även läpparna och den nedre delen av ansiktet mot kylan. Tubhalsduken kan snabbt göras om till ett pannband eller en mössa och i stället användas under cykelhjälmen till exempel.

Färger: Svart

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: Onesize

Längd: 52 cm

Skikt: Tubhalsduk

Unikt med denna produkt: Tubhalsduken har många fördelar och goda egenskaper. Den är varken skrymmande eller tung, och den sitter på plats och håller halsen varm och skön även om barnet håller full fart.

Idealisk för: Alla former av uteaktiviteter. Ditt barn får stor glädje av halsduken i alla möjliga situationer. Ullen är ett fantastiskt material eftersom den fortfarande värmer även om den blir blöt. Tubhalsduken är därför ett riktigt bra val, oavsett om ditt barn är ute när vädret är kallt och blött eller varmt och torrt. Tubhalsduken kan användas som halsduk, men kan också snabbt förvandlas till mössa eller pannband om det skulle behövas.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.
 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML

 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivning


 

  

Exklusiva merinoull

Vår exklusiva merinoull passar dig som vill ha en helt slät och mjuk ullkvalitet i en sportig design. Den här ullen är av särskilt fin kvalitet, framställd av en exceptionellt tunn tråd. Det gör att den exklusiva ullen är ännu mjukare än vår ekologiska merinoull – därav benämningen ”exklusiv”. Ju tunnare ulltråd man köper, desto högre är priset. Därför kommer du också att märka att produkterna i exklusiv merinoull är dyrare än produkterna i ekologisk merinoull.

Den exklusiva merinoullen är slätstickad, vilket betyder att den är helt slät och tät. Materialet håller därför formen väl under användning. Ullen har fått en superwash-behandling, precis som i stort sett alla andra ullunderställ på marknaden. Det är en behandling där man först tar bort ullens kliande hår med klor och därefter ger ullfibern ett överdrag med en hartsfilm (oftast plast). Det är inte bra för miljön, men i gengäld behöver man inte vara så försiktig vid tvätt. Vi rekommenderar ändå att alla ullprodukter tvättas på ullprogram i 30 grader med ulltvättmedel.

Vi arbetar med att ta fram den exklusiva merinoullen i en ekologisk variant. Fram tills det är möjligt har vi ändå valt att ha den med i vårt sortiment eftersom vi har upplevt en stor efterfrågan på en så fin och stark ullkvalitet.
Läs mer... Den exklusiva merinoullen är slätstickad, vilket betyder att den är helt slät och tät. Materialet håller därför formen väl under användning. Ullen har fått en superwash-behandling, precis som i stort sett alla andra ullunderställ på marknaden. Det är en behandling där man först tar bort ullens kliande hår med klor och därefter ger ullfibern ett överdrag med en hartsfilm (oftast plast). Det är inte bra för miljön, men i gengäld behöver man inte vara så försiktig vid tvätt. Vi rekommenderar ändå att alla ullprodukter tvättas på ullprogram i 30 grader med ulltvättmedel.

Vi arbetar med att ta fram den exklusiva merinoullen i en ekologisk variant. Fram tills det är möjligt har vi ändå valt att ha den med i vårt sortiment eftersom vi har upplevt en stor efterfrågan på en så fin och stark ullkvalitet.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK