Bikinitrosor i ekologisk bomull för dam

Skriv en kommentar.

Art. nr: 7534-204-714

Härligt mjuk känsla och flexibel passform.
95% ekologisk bomull, 5% elastan

Nordic Ecolabel

109,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Klassiska bomullstrosor med platta sömmar som ger ökad komfort och färre synliga linjer

De här bikinitrosorna för dam är tillverkade i en mjuk, följsam och ventilerande blandning av ekologisk bomull och elastan (för stretch). Den följsamma passformen anpassar sig efter kroppens naturliga rörelser. För att garantera maximal komfort har det klassiska resårbandet i midjan ersatts med ett band av elastiskt tyg, så ingen del av trosan känns obekvämt trång. Trosorna har även platta sömmar för att ge ökad komfort och färre synliga linjer. Vi använder långfibrig bomull av högsta kvalitet för hållbarhet och för att ge dig den bästa komforten nära huden.

Färger: Croissant

Materialvikt: 150 gr/m2

Material: 95% ekologisk bomull, 5% elastan

Storlekar: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46

Skikt: Underkläder

Unikt med denna produkt: Den här produkten är tillverkad av ekologiska bomullsfibrer av hög kvalitet och är behandlad på vårt Svanenmärkta färgeri utan användning av skadliga kemikalier och tungmetaller. Det innebär att du får den renaste produkten som du kan bära direkt mot huden – med gott samvete. Våra bomullsprodukter är tillverkade av handplockad, ekologisk bomull. När bomull handplockas skördas inte stjälkarna (som vid mekaniskt skördad bomull). I stället plockas bara toppen av bomullsplantan. Resultatet är en slutprodukt av mycket finare kvalitet med långa, hållbara och mjuka fibrer. Den ekologiska bomullen odlas utan användning av bekämpningsmedel eller insektsgift, vilket resulterar i en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Det betyder att du får en utomordentligt ren produkt.

Idealisk för: Till vardags. Ett mjukt och följsamt baslager. Färgen gör att den här stringtrosan är perfekt att bära under ljusa kläder, när du inte vill att dina underkläder ska synas. Vi rekommenderar att du kombinerar underdelen med en camisole i samma mjuka material och neutrala nyans.

Denna produkt är certifierad i enlighet med:

All DILLINGs merinoull och bomull är ekologisk och av högsta kvalitet.

På DILLING har vi valt att certifieras av det nordiska miljömärket Svanen eftersom de har de hårdaste kraven gällande färgning och kemikalier.

Du kan ser vår Svanen-licens här.

Vi använder inga skadliga kemikalier eller tungmetaller när vi färgar våra produkter.

Oberoende tester av spillvattnet från vårt Svanenmärkta färgeri visar att inga skadliga kemikalier som tungmetaller släpps ut.

Tvätta med omsorg

DILLINGs bomull tål regelbunden och frekvent tvätt i alla temperaturer. Upp till 60 °C garanterar vi att bomullsprodukterna behåller sin ursprungliga form och färg.

Våra bomullsprodukter kan också strykas och torktumlas. Vid torktumling kan bomullen dock krympa mer än de vanliga 5 procenten, men den skadas inte.

Bomullsprodukter av hög kvalitet håller mycket längre innan de visar tecken på slitage – även om de använts och tvättats mycket.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning

Ekologisk bomull

Våra bomullskläder och -underkläder är tillverkade av handplockad, ekologisk bomull. När bomull plockas för hand skördas inte stjälkarna (som vid mekaniskt skördad bomull). I stället plockas bara toppen av bomullsplantan. Resultatet är en slutprodukt av mycket finare kvalitet med långa, hållbara och mjuka fibrer.

Vår ekologiska bomull odlas utan användning av bekämpningsmedel eller insektsgift, vilket resulterar i en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Dessutom är våra ekologiska bomullsprodukter behandlade på vårt Svanenmärkta färgeri utan användning av skadliga kemikalier och tungmetaller. På färgeriet genomgår produkterna en mild, 16 timmars miljö- och allergivänlig enzymbehandling som hjälper produkterna att behålla sin ursprungliga form och färg – även efter upprepade tvättar, om tvättinstruktionerna följs. Det innebär att du får en utomordentligt ren produkt som du och din familj kan känna er trygga med att bära direkt mot huden.


100 procent ekologisk bomull från Mexiko, Indien eller Turkiet
Handplockad
Fibrer av hög kvalitet
Odlas utan bekämpningsmedel och insektsgift
Svanenmärkt*
Miljövänlig enzymbehandling*Omfattar inte våra bomullsstrumpor. De färgas i Turkiet.

MÅTTSCHEMA

 

DAM MÄTSCHEMA

Storlek Bystmått
(cm)
Midjemått
(cm)
Höftmått
(cm)
XS/36 82-83 63-65 89-92
S/38 84-91 66-72 93-96
M/40 92-95 73-76 97-100
L/42 96-99 77-80 101-104
XL/44 100-103 81-84 105-109
XXL/46 104-109 85-91 110-114


DAM MÄTSCHEMA

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.