Damstrumpor - ekologisk bomull svart

Skriv en kommentar.

Art. nr: 1600-300-999

Strumpor för dam i mjuk bomull.
80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid, 3 % elastan

79,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Damstrumpor i ekologisk bomull

De här bomullsstrumporna för kvinnor känns fantastiskt mjuka mot huden. De är tillverkade i en blandning av ekologisk bomull, polyamid och elastan. Sammansättningen ger en slitstark kvalitet. Strumpskaftet är medelhögt med resår högst upp. På insidan av resårkanten står storleken. På utsidan av strumpskaftet och under foten finns en DILLING-logotyp.

Färger: Svart

Materialvikt: 280 gr/m2

Material: 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid, 3 % elastan

Storlekar: 35-38, 39-42

Skikt: Accessoarer

Unikt med denna produkt: De här bomullsstrumporna för dam är GOTS-certifierade. Ingen superwash och inga skadliga kemikalier används i tillverkningen.

Idealisk för: Vardagsbruk. De här damstrumporna i ekologisk bomull passar perfekt för vardagsbruk. De har bra hållbarhet och är mycket sköna att ha på sig.

Tvätta med omsorg

DILLINGs bomull tål regelbunden och frekvent tvätt i alla temperaturer. Upp till 60 °C garanterar vi att bomullsprodukterna behåller sin ursprungliga form och färg.

Våra bomullsprodukter kan också strykas och torktumlas. Vid torktumling kan bomullen dock krympa mer än de vanliga 5 procenten, men den skadas inte.

Bomullsprodukter av hög kvalitet håller mycket längre innan de visar tecken på slitage – även om de använts och tvättats mycket.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning


 

 

EKOLOGSKA BOMULLSSTRUMPOR

Våra bomullsstrumpor består av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan. Strumporna är GOTS-certifierade och det har alltså inte använts några skadliga kemikalier i produktionen. Strumporna har hög slitstyrka och håller länge om de tvättas enligt anvisningarna. Strumporna i bomull kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 40 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls – även efter många tvättar.

EKOLOGSKA BOMULLSSTRUMPOR

Våra bomullsstrumpor består av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan.Strumporna är GOTS-certifierade och det har alltså inte använts några skadliga kemikalier i produktionen. Strumporna har hög slitstyrka och håller länge om de tvättas enligt anvisningarna. Strumporna i bomull kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 40 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls – även efter många tvättar.

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
149,99 SEK
Svart
Svanenmärkt

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.