Damstrumpor - ekologisk bomull svart

Skriv en kommentar.

Art. nr: 1600-300-999

Strumpor för kvinnor i mjuk bomull.
80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid, 3 % elastan

79,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Damstrumpor i ekologisk bomull

De här bomullsstrumporna för kvinnor känns fantastiskt mjuka mot huden. De är tillverkade i en blandning av ekologisk bomull, polyamid och elastan. Sammansättningen ger en slitstark kvalitet. Strumpskaftet är medelhögt med resår högst upp. På insidan av resårkanten står storleken. På utsidan av strumpskaftet och under foten finns en DILLING-logotyp.

Färger: Svart

Materialvikt: 280 gr/m2

Material: 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid, 3 % elastan

Storlekar: 35-38, 39-42

Skikt: Strumpor

Unikt med denna produkt: De här bomullsstrumporna för kvinnor är GOTS-certifierade. Ingen Superwash och inga skadliga kemikalier används i tillverkningen.

Idealisk för: Vardagsbruk. De här damstrumporna i ekologisk bomull passar perfekt för vardagsbruk. De har bra hållbarhet och är mycket sköna att ha på sig.

 

Skötsel- och tvättråd för bomull:

Vi kan garantera att produkterna behåller både färgen och den goda passformen vid maskintvätt upp till 40°C.

Bomullsunderkläderna kan också mycket väl klara torkning i torktumlare samt att bli strukna då och då.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Dyed
Spinned

DyedKvalitetsbeskrivning


 

 

EKOLOGSKA BOMULLSSTRUMPOR

Våra bomullsstrumpor består av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan. Strumporna är GOTS-certifierade och det har alltså inte använts några skadliga kemikalier i produktionen. Strumporna har hög slitstyrka och håller länge om de tvättas enligt anvisningarna. Strumporna i bomull kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 40 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls – även efter många tvättar.

EKOLOGSKA BOMULLSSTRUMPOR

Våra bomullsstrumpor består av 80 % ekologisk bomull, 17 % polyamid och 3 % elastan.Strumporna är GOTS-certifierade och det har alltså inte använts några skadliga kemikalier i produktionen. Strumporna har hög slitstyrka och håller länge om de tvättas enligt anvisningarna. Strumporna i bomull kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 40 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls – även efter många tvättar.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.