Stickad kofta i merinoull/alpackaull för dam

1.799,99 SEK
Inkl. moms
70 % ekologisk ull, 30 % alpackaull.
Mulesing-fri merinoull: Ja.
#4201-200-956
Svartmelerad
1.799,99 SEK
Inkl. moms
#4201-200-956
Välj storlek Var vänlig välj en variant
  • 36/38
  • 40/42
  • 44/46
Köp 3 av samma produkt i samma färg och storlek - få 10% rabatt

Leverans

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 499 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis returFunktioner

Produktdetaljer

Den perfekta kombinationen av värme, komfort och elegans - vår lyxiga, stickade kofta är tillverkad av 70 % ekologisk merinoull och 30 procent ofärgad alpackaull. Många av de naturliga egenskaper som merinoullen är känd och älskad för finns även hos alpackaullen. Denna lyxiga kombination av mjuka och naturliga material innebär att du får ett temperaturreglerande och ventilerande plagg som passar alla årstider. Modellen har två fickor framtill och lös, rymlig passform. Cardiganen har inga knappar eller någon annan typ av stängning

Materialvikt: 600 gr/m2

Material: 70 % ekologisk ull, 30 % alpackaull.
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Skikt: Mellanlager

Vår modell är 168 cm och bär storlek 40

Kvalitetsbeskrivning

Merinoull/alpacka

70 procent ekologisk merinoull och 30 procent ofärgad alpackaull. Den perfekta kombinationen av värme, komfort och elegans. Alpackaull har många av de naturliga egenskaper som du känner igen och älskar hos vår ekologiska merinoull. Den här lyxiga fiberblandningen av mjuka naturmaterial ger dig en naturligt värmereglerande och ventilerande produkt för komfort under alla årstider.

Vår alpackaull kommer från Perus högland i Sydamerika. Här strövar alpackor runt i den karga terrängen i snabbt växlande och ofta extrema väderförhållanden. Deras ullfibrer är ihåliga vilket gör dem mycket slitstarka och naturligt isolerande. Dessutom innehåller inte alpackaullens fibrer något lanolin vilket gör dem naturligt hypoallergena. Alpackaullens fibrer är naturliga och ofärgade, vilket skapar en vacker melerad struktur på den släta ytan. Eftersom ullfibrerna är ofärgade kan den naturliga färgen variera mellan olika partier.

70 procent ekologisk merinoull/30 procent ofärgad alpackaull
/ Alpackaull från Peru, sydamerikanska Anderna<
Slät yta, melerad struktur
/ Medelhög stretch
Perfekt som mellanlager
24 mikron
Nm 28/2

Leveranskedja

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.

Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 

Merinoull/alpacka

Andas
Naturligt lukthämmande
Fuktabsorberande
/ Klifri
UV-skyddande
/ Temperaturreglerande

Tvättguide

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

Tvätta dina ullkläder i ullprogram i 30 °C (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten för att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt med ullprogram i 30°C
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

Storlek och passform

INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Rygglängd/Längd fram
(CM)
Armlängd utsidan
(CM)
36/38 92 65
40/42 98 68
44/46 100 71

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.