Tubhalsduk för kvinnor i exklusiv merinoull mineralblå

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9922-197-126

Multifunktionell tubhalsduk i 100 procent merinoull.
100% merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

199,99 SEK
Inkl. moms

Färdig att skicka

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Tubhalsduk med andningsfunktion i ren merinoull

Tubhalsduken för kvinnor är tillverkad i ren merinoull och har god andningsförmåga. Tubhalsduken är snabbtorkande och därför mycket praktisk att ha med på diverse utflykter, oavsett om det är en löprunda, cykeltur, motorcykelsväng, vandring eller skidtur. Tubhalsduken kan användas både som halsduk, pannband och mössa, och den multifunktionella designen gör den till ett oumbärligt tillbehör för friluftsaktiviteter.

Färger: Mineralblå

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Längd: 62 cm

Skikt: Tubhalsduk

Unikt med denna produkt: Ullen isolerar både mot värme och kyla och är av den anledningen ett mycket populärt material. Om du älskar utelivet är materialet just vad du behöver. Ullen andas och transporterar bort fukten från huden, utan att ullen känns blöt eller fuktig. Det är i synnerhet optimalt om du växlar mellan rörelse och stillastående och vill undvika att bli kall.

Idealisk för: Alla former av uteaktiviteter. Tubhalsduken är en kär följeslagare i kallt väder. Den passar perfekt på skidresan, cykel- och löpturen och i största allmänhet för alla aktiviteter ute i det fria. Den kan användas som halsduk, men kan också snabbt förvandlas till mössa eller pannband om det skulle behövas.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.
 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML

 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivning


 

  

Exklusiva merinoull

Vår exklusiva merinoull passar dig som vill ha en helt slät och mjuk ullkvalitet i en sportig design. Den här ullen är av särskilt fin kvalitet, framställd av en exceptionellt tunn tråd. Det gör att den exklusiva ullen är ännu mjukare än vår ekologiska merinoull – därav benämningen ”exklusiv”. Ju tunnare ulltråd man köper, desto högre är priset. Därför kommer du också att märka att produkterna i exklusiv merinoull är dyrare än produkterna i ekologisk merinoull.

Den exklusiva merinoullen är slätstickad, vilket betyder att den är helt slät och tät. Materialet håller därför formen väl under användning. Ullen har fått en superwash-behandling, precis som i stort sett alla andra ullunderställ på marknaden. Det är en behandling där man först tar bort ullens kliande hår med klor och därefter ger ullfibern ett överdrag med en hartsfilm (oftast plast). Det är inte bra för miljön, men i gengäld behöver man inte vara så försiktig vid tvätt. Vi rekommenderar ändå att alla ullprodukter tvättas på ullprogram i 30 grader med ulltvättmedel.

Vi arbetar med att ta fram den exklusiva merinoullen i en ekologisk variant. Fram tills det är möjligt har vi ändå valt att ha den med i vårt sortiment eftersom vi har upplevt en stor efterfrågan på en så fin och stark ullkvalitet.
Läs mer... Den exklusiva merinoullen är slätstickad, vilket betyder att den är helt slät och tät. Materialet håller därför formen väl under användning. Ullen har fått en superwash-behandling, precis som i stort sett alla andra ullunderställ på marknaden. Det är en behandling där man först tar bort ullens kliande hår med klor och därefter ger ullfibern ett överdrag med en hartsfilm (oftast plast). Det är inte bra för miljön, men i gengäld behöver man inte vara så försiktig vid tvätt. Vi rekommenderar ändå att alla ullprodukter tvättas på ullprogram i 30 grader med ulltvättmedel.

Vi arbetar med att ta fram den exklusiva merinoullen i en ekologisk variant. Fram tills det är möjligt har vi ändå valt att ha den med i vårt sortiment eftersom vi har upplevt en stor efterfrågan på en så fin och stark ullkvalitet.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.