EKOLOGISK BOMULL”Sedan jag förra året började använda era underkläder har jag inte haft en enda dag med allergiska reaktioner. Med era underkläder kan jag svettas utan att få röda märken från sömmarna i sidan och runt låren och grenen. Tidigare var det ett stort problem för mig.”
Ann-Lise

 
Med våra ekologiska bomullsprodukter behöver du inte känna minsta oro om din baby suger på sin ärm. Du behöver inte heller tvätta produkterna innan de används. Det finns nämligen inga skadliga kemikalierester som måste tvättas ur tyget.

Våra ekologiska bomullsunderkläder är tillverkade av GOTS-certifierad bomull och behandlas på vårt Svanenmärkta färgeri i Danmark. Vi har haft bomullsprodukter i vårt sortiment sedan 1943, och det ligger många års erfarenheter och småjusteringar bakom de produkter vi säljer i dag.

Den långfibriga ekologiska bomullen är framställd utan användning av pesticider eller insektsgifter, vilket ger en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Eftersom vi kombinerar den med en Svanenmärkt färgningsprocess betyder det att du får en extraordinärt ren produkt som också passar bra för dem med känslig hud eller allergi.

Som en följd av vår miljöneutrala enzymbehandling bevarar våra produkter också sin ursprungliga form och färg efter upprepad tvätt, så länge anvisningarna följs. Produkterna kan tvättas i alla temperaturer, men upp till 60 °C kan vi garantera att passform och färg bibehålls. Torkning i torktumlare och strykning är inte heller något problem för våra ekologiska bomullsprodukter.


Vill du veta mer om ekologisk bomull?

Ann-Lise delar med sig av sina erfarenheter.

Ann-Lise har i många år lidit av allergiska reaktioner från sina underkläder. Hon har prövat många olika lösningar och kommit fram till att våra ekologiska bomullsunderkläder är optimala. Du kan läsa hela hennes historia via länken här nedan.
Varför ekologisk bomull?

Vi tror att våra ekologiska bomullsprodukter är ett bättre alternativ – för miljön, för medarbetarna och inte minst för dig som ska bära dem mot huden. Du kan läsa mycket mer via länken här nedan.