Balaclava för män - ekologisk exklusiv merinoull mörkblå

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9927-193-196

Varm och bekväm balaclava i merinoull.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

239,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Temperaturreglerande balaclava i mjuk merinoull

När det är riktigt kallt och blåsigt ute, eller om du åker skidor i de österrikiska Alperna är denna balaclava från DILLING en oumbärlig följeslagare. Den skyddar från den värsta vinden och kylan, och om det blir för varmt kan du enkelt öppna den så att den bara täcker öronen eller använda den som tubhalsduk.

Färger: Mörkblå

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Balaclava

Unikt med denna produkt: Balaclavan är tillverkad av exklusiv, ekologisk merinoull som tillverkas av en mycket tunn och fin ulltråd. Det ger dig en extra mjuk produkt som inte kliar även om du blir varm och svettig.

Idealisk för: En balaclava i ull är perfekt för de kalla månaderna när du är ute och vandrar eller åker skidor. Den värmer både öron, panna, näsa och mun. Men den kan också delas, så om det blir för varmt kan du välja att till exempel bara täcka öronen.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedTa väl hand om dina ullunderkläder

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK