Balaclava för män - ekologisk exklusiv merinoull rostorange

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9927-193-712

Balaclava i exklusiv, ekologisk merinoull.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

239,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Fuktabsorberande och värmande balaclava i ull

Den multifunktionella balaclavan från DILLING kan användas på många sätt. Den kan användas för att värma panna, näsa och mun, men den kan också delas så att den bara värmer öron och panna, eller bara näsa och mun. Sist men inte minst kan den också öppnas helt så att den fungerar som en tubhalsduk.

Färger: Rostorange

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Balaclava

Unikt med denna produkt: DILLINGs balaclava är gjord av en mycket tunn och fin ulltråd och därför känns den underbart mjuk mot den känsliga huden i ansiktet. Ullen är ekologisk och mulesingfri.

Idealisk för: Balaclavan i merinoull är perfekt för utomhusaktiviteter under de kalla månaderna. Den kommer verkligen till sin rätt på en skidresa eller en vandring där mångsidigheten kommer till nytta. Den kan täcka nästan hela ansiktet om det är väldigt kallt och blåsigt. Om du senare blir varm kan den också öppnas och bara täcka till exempel öron eller mun.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedTa väl hand om dina ullunderkläder

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK