Fuskpolo för män i bred ullribb mörkt gråmelerad

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9917-196-849

Fuskpolo som värmer och skyddar.
100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Nordic Ecolabel

299,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Fuskpolo med optimal isolerings- och andningsfunktion

Fuskpolon skyddar dig i alla slags väder och vind. Den värmande framsidan och justerbara höjden skyddar dig mot kyla och blåst och håller halsen varm. Fuskpolon har ett längre framstycke för extra skydd och håller din hals varm och skön vid utomhusaktiviteter i kall väderlek. Fuskpolon är tillverkad i ett material med mycket god andningsfunktion som naturligt håller fukten ute och ser till att du håller dig torr hela dagen.

Färger: Mörk Gråmelerad

Materialvikt: 205 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull, mulesing-fri: Ja.

Storlekar: S (S-M) L (L-XXL)

Skikt: Accessoarer

Unikt med denna produkt: Fuskpolon är skonsamt tillverkad och enzymbehandlad på DILLINGs eget Svanenmärkta textilfärgeri i Danmark. Här kan vi garantera en miljöriktig behandling som sker utan användning av skadliga kemikalier, tungmetaller eller färgämnen. Fuskpolon är därför en både hud- och miljövänlig produkt som med rent och gott samvete kan bäras närmast huden - även om du har problem med allergi eller tendens till känslig hud.

Idealisk för: Vardagsbruk. Fuskpolon passar extra bra på hösten och vintern när kylan kan vara hård mot kroppens utsatta områden - använd till exempel fuskpolon på din dagliga cykeltur, promenaden eller på skidresan som ett extra skyddande lager runt halsen. Ullens naturliga egenskaper ser automatiskt till att du håller dig varm och torr oavsett aktivitetsnivå. Tack vare den smidiga storleken är polokragen också enkel att ta med sig i väskan eller bara i fickan.

Denna produkt är certifierad i enlighet med:

All DILLINGs merinoull och bomull är ekologisk och av högsta kvalitet.

På DILLING har vi valt att certifieras av det nordiska miljömärket Svanen eftersom de har de hårdaste kraven gällande färgning och kemikalier.

Du kan ser vår Svanen-licens här.

Vi använder inga skadliga kemikalier eller tungmetaller när vi färgar våra produkter.

Oberoende tester av spillvattnet från vårt Svanenmärkta färgeri visar att inga skadliga kemikalier som tungmetaller släpps ut.

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

För att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper kan du tvätta dina ullkläder i maskin i 30 °C på ullprogram (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten. Kom ihåg att alltid använda ulltvättmedel.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt i 30 °C på ullprogram
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning

8 x 1 bred ribb

Stickningen med 8 x 1 tillverkas av ull av vår signaturkvalitet och karaktäriseras av en bred, enhetlig, ribbstickad yta.

Alla våra 8 x 1-produkter har fått en unik, 16 timmar lång, miljövänlig enzymbehandling som gör att du får en otroligt mjuk produkt som inte kliar. Den här sticktekniken ger medelhög stretch, vilket betyder att tyget i våra 8 x 1-produkter sträcks ut vid användning, men ullfibrerna drar ihop sig igen efter tvätt. Ullfibrerna är råa (obehandlade) vilket betyder att ullens naturligt isolerande och fuktabsorberande egenskaper bevaras.


100 procent ekologisk merinoull från Argentina
Svanenmärkt
Miljövänlig enzymbehandling
Bred, enhetlig ribbstruktur
Medelhög stretch
21.5 mikron
Nm 40/1**Tack vare vår unika enzymbehandling upplevs vår 21,5 mikron som 19,5 mikron vid beröring

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Framstycke
(CM)
Bakstycke
(CM)
S 26 23
L 29 26.5

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

HERR MÄTSCHEMA

Storlek Bystmått
(cm)
Höftmått
(cm)
3XL 121-127 123-128
4XL 128-133 129-134
5XL 134-139 135-140
6XL 140-145 141-146


HERR MÄTSCHEMA

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
529,99 SEK
Mörk Gråmelerad
Svanenmärkt
Ekologisk
439,99 SEK
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
249,99 SEK
Svart
Ekologisk
139,99 SEK
Gråmelerad
Ekologisk
139,99 SEK
Gråmelerad

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.