Herrstrumpor - ekologisk merinoull svart

Skriv en kommentar.

Art. nr: 1700-300-999

Mjuka ullstrumpor för män.
80 % ekologisk merinoull, 17 % polyamid, 3 % elastan

Wool Socks

139,99 SEK

Inkl. moms
Mer rabatt?
Mer rabatt?

Inkl. moms

Färdig att skicka

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Ullstrumpor till vardagsbruk

De här herrstrumporna är tillverkade i en blandning av ekologisk merinoull, polyamid och elastan. Sammansättningen ger en mjuk och slitstark kvalitet. Strumpor i merinoull är perfekta både till vardags och vid fysisk aktivitet. Merinoullen hjälper till med att absorbera fukt, den har god andningsfunktion och skyddar dessutom mot svettlukt. Varma och torra tår alltså! Strumpskaftet är medelhögt och har resår högst upp. På insidan av resårkanten står storleken. Det finns en DILLING-logotyp på strumpskaftet och under foten. Under foten står det dessutom att det är en merinoullsstrumpa så den inte förväxlas med bomullsstrumporna i tvätten.

Färger: Svart

Materialvikt: 285 gr/m2

Material: 80 % ekologisk merinoull, 17 % polyamid, 3 % elastan

Storlekar: 39-42, 43-46, 47-50

Skikt: Strumpor

Unikt med denna produkt: De här herrstrumporna i ull är GOTS-certifierade. Ingen Superwash och inga skadliga kemikalier används i tillverkningen.

Idealisk för: Vardagsbruk. De här herrstrumporna är effektiva i kampen mot blöta tår. Merinoullen absorberar fukt, har god andningsfunktion och skyddar mot svettlukt.

Produkten är certifierad enligt:

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.
 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML

 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivning

 

Merinowolle


  • Merinoull: Ull i högsta kvalitet, mjuk och klifri!
  • Ullens kliande hår tas bort under en 16 timmar lång miljöneutral enzymbehandling på DILLING:s danska färgeri i Bredsten.
  • Dessutom är DILLING:s ull extremt fin och mjuk. Fibrernas tjocklek är endast 18,5 µ (18,5 / 1 000 000 µ 1 mm).
  • Tack vare sin naturliga kvalitet är merinoullen bättre än andra ullfibrer. Den lämpar sig väl för de allra mjukaste stickade kläderna och de mest exklusiva klädartiklarna.
  • Merinoullen och WOOLMARK-certifikatet tilldelas endast de designers, producenter och försäljare som delar passionen för att arbeta med denna exklusiva vara. Det sätt man väljer ut dessa samarbetspartners på bidrar också till att säkerställa fibrernas kvalitet.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.