Huvtröja i merinoull för herr

1.399,99 SEK
Inkl. moms
100 % ekologisk merinoull, klifri, från får som inte utsätts för mulesing
#9929-118-112
Marinblå
1.399,99 SEK
Inkl. moms
#9929-118-112
Välj storlek Var vänlig välj en variant
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Köp 3 av samma produkt i samma färg och storlek - få 10% rabatt

Leverans

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 499 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis returFunktioner

Produktdetaljer

Ett mellanlager med huva och en avslappnad, snudd på urban stil. Den här huvtröjan är tillverkad av 100 procent ekologisk merinoull och är både värmereglerande och fuktabsorberande. Utformad för rörelsefrihet och oöverträffad komfort mot huden. De följsamma ärmsluten och den ribbstickade nederkanten innehåller 3 procent elastan för stretch. Detaljerna inkluderar sömmar ton-i-ton och en påsydd ficka med blixtlås i kontrastfärg. Den högt skurna, formade huvan är designad för att skydda dig från oönskad kyla och vind. Den här huvtröjan är en del av vår homewear i två delar – kombinera den med matchande träningsbyxor för ett komplett set att koppla av, leva och arbeta i.

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100 % ekologisk merinoull, klifri, från får som inte utsätts för mulesing

Skikt: Mellanlager

Vår modell är 185 cm och bär storlek M

Kvalitetsbeskrivning

Loop back

Vår loop back-kvalitet kännetecknas av en slät, jämn yta och en mjuk, lite frissig insida. Som namnet antyder består tygets baksida av tusentals små öglor. Det är de små, små öglorna som gör den här kvaliteten så otroligt mjuk. Du kanske känner igen den här typen av öglor på insidan från vår merinoullsfrotté som också har en slät yta och en burrig insida. Men öglorna på vår nya loop back-kvalitet är tätare stickade för att ge en slät, jämnare yta. Därför både ser och känner man att insidan av vår loop back är tätare och inte lika burrig som vår merinoullsfrotté. Båda kvaliteterna andas naturligt mot din hud och hjälper till att reglera din kroppstemperatur, vilket gör dem särskilt lämpliga som ett värmande mellanlager som håller dig precis lagom varm.

Våra loop back-produkter har fått en Naturetexx® Plasma-behandling – en miljövänlig chockbehandling där man endast använder elektricitet och luft för att behandla ullfibrerna. Det ger dig en otroligt mjuk och slitstark produkt.

100 % ekologisk merinoull
/ Naturetexx® Plasma-behandling
Slät yta, krusig insida
/ Perfekt som mellanlager
Nm 72/2,
Nm 60/1

Leveranskedja

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.

Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 

Merinoull

Andas
Naturligt lukthämmande
Fuktabsorberande
/ Klifri
UV-skyddande
/ Temperaturreglerande

Tvättguide

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

Tvätta dina ullkläder i ullprogram i 30 °C (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten för att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt med ullprogram i 30°C
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

Storlek och passform

INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Rygglängd/Längd fram
(CM)
Armlängd utsidan
(CM)
Armlängd insidan
(CM)
S 71 64 54
M 73 65 54
L 75 66 55
XL 77 67 56
XXL 79 68 56

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

HERR MÄTSCHEMA

Storlek Bystmått
(cm)
Midjemått
(cm)
Höftmått
(cm)
S 91-96 75-80 92-97
M 96-102 80-86 97-103
L 102-107 86-96 103-108
XL 107-114 96-108 108-115
XXL 114-120 108-120 115-121


HERR MÄTSCHEMA

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.