Jackor

Pssst … Från torsdag till söndag den här veckan ger vi 25 procent rabatt på alla ullkläder, även jackor, skidstrumpor och kollektionen i ull/siden. Erbjudandet gäller från torsdag den 23 januari 2020 endast fram till och med söndagen den 26 januari 2020, så länge lagret räcker, och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Leveranstiden kan bli längre på grund av högre efterfrågan.

För de äventyrslystna, för storstadslivet, för vandringen eller bara på väg till jobbet – nu har vi utökat vårt sortiment med hållbara lättviktsjackor.

Med jackorna kan du kliva direkt ut i det kyliga vädret och ändå hålla dig varm, utan onödig vikt och med oförminskad rörelsefrihet. Vi har tänkt hållbart i våra val av material där återvunnen polyester, som bland annat är tillverkad av gamla PET-flaskor, är ett av huvudmaterialen. På så sätt har vi minskat användningen av råvaror.

Hybridjackans modell har extra rörelsefrihet med ärmar i ett stretchigare material. Livet är tillverkat av 100 procent återvunnen polyester och isoleringen av 82 procent ull. Du får en hållbar jacka skapad för äventyr, oavsett om de utspelar sig i storstaden eller i bergen. Jackan kan också användas som ett extra isoleringslager under regnjackan eller som en tröja inomhus.

Ytterjackan är en lite varmare jacka, men även den är fjäderlätt och begränsar inte dina rörelser. Yttermaterialet är tillverkat av 100 procent återvunnen polyester och isoleringen av 82 procent mulesingfri ull från de schweiziska Alperna.

Get out there and explore!

Läs mer