Långärmad pyjamaströja för män i bomull gråmelerad

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9984-212-619

Mjuk och skön pyjamaströja för män i 100 procent ekologisk bomull.
100% ekologisk bomull
Vår modell är 187 cm och bär storlek L/6

Nordic Ecolabel

399,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

Vår modell är 187 cm och bär storlek L/6

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Löst sittande pyjamaströja för män i ekologisk bomull

Långärmad pyjamaströja med bröstficka för män. Tröjan har en löst sittande passform med gott om plats för rörelsefrihet dag som natt. Tröjan passar lika bra för lediga stunder hemma när man vill slappa och ta det lugnt.

Färger: Gråmelerad

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% ekologisk bomull

Storlekar: S/4, M/5, L/6, XL/7, XXL/8

Skikt: Mellanlager

Unikt med denna produkt: Tröjan är tillverkad i ett extra mjukt material och känns därför skön mot huden utan att klia eller irritera. DILLINGs ekologiska bomullsprodukter är framställda på vårt eget Svanenmärkt miljöfärgeri, utan användning av skadliga färgämnen eller kemikalier. Du kan därför använda pyjamaströjan med gott samvete när du lägger dig för att sova.

Idealisk för: Sovplagg. God sömn hänger ofta ihop med rätt val av sovplagg och med den här tröjan kan du vara säker på att du får just det. Tröjans löst sittande passform ger dig både stor rörelsefrihet och komfort hela dagen och natten. Du lär uppleva att rörelsefriheten bidrar till en god nattsömn. Du kan med fördel kombinera pyjamaströjan med DILLINGs matchande pyjamasbyxor av samma goda kvalitet.

Denna produkt är certifierad i enlighet med:

All DILLINGs merinoull och bomull är ekologisk och av högsta kvalitet.

På DILLING har vi valt att certifieras av det nordiska miljömärket Svanen eftersom de har de hårdaste kraven gällande färgning och kemikalier.

Du kan ser vår Svanen-licens här.

Vi använder inga skadliga kemikalier eller tungmetaller när vi färgar våra produkter.

Oberoende tester av spillvattnet från vårt Svanenmärkta färgeri visar att inga skadliga kemikalier som tungmetaller släpps ut.

Tvätta med omsorg

DILLINGs bomull tål regelbunden och frekvent tvätt i alla temperaturer. Upp till 60 °C garanterar vi att bomullsprodukterna behåller sin ursprungliga form och färg.

Våra bomullsprodukter kan också strykas och torktumlas. Vid torktumling kan bomullen dock krympa mer än de vanliga 5 procenten, men den skadas inte.

Bomullsprodukter av hög kvalitet håller mycket längre innan de visar tecken på slitage – även om de använts och tvättats mycket.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning

Ekologisk bomull

Våra bomullskläder och -underkläder är tillverkade av handplockad, ekologisk bomull. När bomull plockas för hand skördas inte stjälkarna (som vid mekaniskt skördad bomull). I stället plockas bara toppen av bomullsplantan. Resultatet är en slutprodukt av mycket finare kvalitet med långa, hållbara och mjuka fibrer.

Vår ekologiska bomull odlas utan användning av bekämpningsmedel eller insektsgift, vilket resulterar i en miljövänlig produkt av högsta kvalitet. Dessutom är våra ekologiska bomullsprodukter behandlade på vårt Svanenmärkta färgeri utan användning av skadliga kemikalier och tungmetaller. På färgeriet genomgår produkterna en mild, 16 timmars miljö- och allergivänlig enzymbehandling som hjälper produkterna att behålla sin ursprungliga form och färg – även efter upprepade tvättar, om tvättinstruktionerna följs. Det innebär att du får en utomordentligt ren produkt som du och din familj kan känna er trygga med att bära direkt mot huden.


100 procent ekologisk bomull från Mexiko, Indien eller Turkiet
Handplockad
Fibrer av hög kvalitet
Odlas utan bekämpningsmedel och insektsgift
Svanenmärkt*
Miljövänlig enzymbehandling*Omfattar inte våra bomullsstrumpor. De färgas i Turkiet.

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Rygglängd/Längd fram
(CM)
Armlängd utsidan
(CM)
Armlängd insidan
(CM)
S/4 76 70 54
M/5 79 70 54
L/6 80 70 54
XL/7 82 71 55
XXL/8 85 74 55

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

HERR MÄTSCHEMA

Storlek Bystmått
(cm)
Midjemått
(cm)
Höftmått
(cm)
S/4 91-96 75-80 92-97
M/5 96-102 80-86 97-103
L/6 102-107 86-96 103-108
XL/7 107-114 96-108 108-115
XXL/8 114-120 108-120 115-121


HERR MÄTSCHEMA

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
569,99 SEK
+4
Natur
Svanenmärkt
Ekologisk
499,99 SEK
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
529,99 SEK
+4
Natur
Svanenmärkt
Ekologisk
529,99 SEK
+4
Gråmelerad
Svanenmärkt

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.