Softshellbyxor för herr - svarta

Skriv en kommentar.

Art. nr: 2102-100-999

Slitstarka, lätta byxor med bekväm passform.
62 % ECONYL® regenererad nylon, 28 % ekologisk merinoull, 10 % elastan
Vår modell är 185 cm och bär storlek S/4

1.699,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

Vår modell är 185 cm och bär storlek S/4

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

För den moderna pendlaren och friluftsälskaren

Våra slitstarka softshellbyxor för herr är tillverkade av ECONYL® regenererad nylon (framställs av trasiga fiskenät, tillverkningsrester och mattgolv), ekologisk merinoull och elastan för stretch och obegränsad rörelsefrihet. Byxorna är lätta och sköna, värmereglerande och snabbtorkande. Utsidan är både vattenavstötande och mycket vindtålig. Den vattenavstötande ytan är fri från formaldehyd och fluorämnen.

Byxornas insida består av mjuk, ekologisk merinoull. Tack vare ullens självrengörande och antibakteriella egenskaper kan du bära de här softshellbyxorna som ytterlager eller mellanlager. Bär dem direkt mot huden eller med ett par mjuka merinoullsleggings för de extra kalla dagarna. Materialets sammansättning och konstruktion gör att fukt kan transporteras från kroppen, bort från huden och ut på materialets utsida där fukten snabbt avdunstar.

Byxorna har extra långa ben så att de passar alla - oavsett längd. Dragskoreglagen gör det enkelt att justera benlängden så att byxorna passar just dig och dina behov. Den här funktionen gör det också enkelt att justera benvidden så att öppningen passar över ett par vandringskängor eller dra åt dem så att de blir snävare. Vi rekommenderar att du tittar i måttabellen nedan för specifika mått för varje storlek. Komfort, rörelsefrihet och skydd karaktäriserar våra softshellbyxor. Andra smarta designfunktioner är ton-i-ton-detaljer, dragsko med justering i midjan och diskreta reflexer. Midjan med stretchig resår är enkel att justera och ger en bekväm passform. Med två rymliga blixtlåsförsedda fickor framtill, en mindre bakficka med blixtlås och en till ficka strax ovanför knäet där du kan förvara värdesaker.

Färger: Svart

Materialvikt: 200 gr/m2

Material: 62 % ECONYL® regenererad nylon, 28 % ekologisk merinoull, 10 % elastan

Storlekar: S/4, M/5, L/6, XL/7, XXL/8

Längd:34. Vi rekommenderar att du tittar i måttabellen nedan för specifika mått för varje storlek.

Skikt: Ytterlager

Unikt med denna produkt: Snabbtorkande, vattenavstötande, ventilerande och mycket vindtålig. Dessutom är materialet stretchigt och ger dig full rörelsefrihet. Slitstarkt material med PFC-fri ytbehandling gör att de här byxorna lämpar sig särskilt väl för friluftsliv. Tillverkad utan skadliga kemikalier och tungmetaller.

Idealisk för: Fritid och friluftsliv. Robust, lätt och smidig nog för användning året runt. En pålitlig partner för nästa äventyr.

 

Skötselråd för den här produkten:

Den här produkten kan tvättas i maskin i ullprogram i max 40 grader Celsius. Kom ihåg att bara använda ulltvättmedel.

Använd inte mjukmedel och ställ in maskinens centrifugeringshastighet på max 400.

Torktumla inte produkten då det isolerande materialet kan filta sig.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAVi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.
Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 


Kvalitetsbeskrivning

ECONYL® regenererad nylon

Förutom våra naturmaterial har vi också ett litet urval av produkter som innehåller återvunna material, som ECONYL® regenererad nylon.

Det här snabbtorkande och hållbara materialet tillverkas av avfall som industriell plast, kasserade fiskenät, tygrester från tillverkningen och mattgolv. Sådant avfall – som annars skulle ha hamnat i naturen eller på soptippar – tas till vara och sorteras. Det genomgår en radikal regenererings- och reningsprocess för att sedan spinnas till garn.

Genom att använda material som redan finns i omlopp kan vi minska användningen av råvaror (tillverkning av nya material som nylon är särskilt förorenande eftersom det kommer från icke förnybara källor). Den önskade effekten av att återanvända befintliga material är i grunden en minskning av föroreningar av mark, luft och vatten.


Slitstarkt men mjukt
Behåller sin form under och efter användning
Snabbtorkande

MÅTTSCHEMA


INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Benlängd insidan
(CM)
S/4 83
M/5 83
L/6 84
XL/7 86
XXL/8 86

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

HERR MÄTSCHEMA

Storlek Bystmått
(cm)
Midjemått
(cm)
Höftmått
(cm)
S/4 91-96 75-80 92-97
M/5 96-102 80-86 97-103
L/6 102-107 86-96 103-108
XL/7 107-114 96-108 108-115
XXL/8 114-120 108-120 115-121


HERR MÄTSCHEMA

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.