Tröjor och T-shirts

I dag och till och med söndag sparar du 25 procent på alla ullprodukter, även jackor, skidstrumpor och kollektionen i ull/siden. Erbjudandet gäller endast fram till och med söndagen den 26 januari 2020, så länge lagret räcker, och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Leveranstiden kan bli längre på grund av högre efterfrågan.
Exklusiv dansk design: hos DILLING hittar du ett brett urval av ekologiska tröjor, tanktoppar och T-shirts för herrar. Om du kombinerar våra läckra undertröjor med våra kalsonger i mjuk, ekologisk merinoull, får du inte bara hudvänliga ullunderkläder av högsta kvalitet, du får också en produkt som ger dig en behaglig kroppstemperatur oavsett om du är på jobbet, ute på jakt, åker skidor eller vandrar med familjen i skogen. Vårt sortiment bjuder dessutom på T-shirts i ekologisk bomull samt outdoor-kläder i både COOLMAX-textil och merinoull. Gemensamt för alla våra herrtröjor är att de är hudvänliga och behagliga att ha på sig – de kan därför också varmt rekommenderas för allergiska personer.

Om du letar efter underkläder till utomhusaktiviteter, kommer DILLING skidunderkläder för herrar att hålla dig varm och torr hela vintern – även under pauserna.
Läs mer
  • 1
  • 2
1 av 2