Tubhalsduk för män i ekologisk exklusiv merinoull rostorange

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9927-197-712

Tubhalsduk i 100 % ekologisk merinoull.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

199,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Multifunktionell tubhalsduk i mjuk merinoull som inte kliar

Tubhalsduken i ekologisk exklusiv ull har en multifunktionell design, vilket gör den användbar på många sätt. Den kan användas som halsduk, pannband eller mössa. Förutom den praktiska designen är den också lätt att bära och packa ner eftersom den inte tar upp mycket plats och är väldigt lätt.

Färger: Rostorange

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Tubhalsduk

Unikt med denna produkt: Tubhalsduken i ull från DILLING är ett måste under den kalla årstiden, eftersom ullen isolerar mot både kyla och värme. Det betyder att håller dig varm när du springer en runda i skogen, men den hjälper dig också bli av med värmen när du börjar svettas. Samtidigt är ullen också fuktabsorberande och därför känns tubhalsduken inte att våt och fuktig.

Idealisk för: Tubhalsduken från DILLING är multifunktionell och passar i varje garderob. Den kan användas i vardagen, till och från jobbet eller hjälpa dig att hålla värmen på en skidtur.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

Sewed


 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML

 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML
 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK