Tubhalsduk för män i ekologisk exklusiv merinoull svart

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9927-197-999

Tubhalsduk i stretchig, ekologisk merinoull.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

199,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Tubhalsduk i ull för utomhusaktiviteter och sport

En tubhalsduk i ull från DILLING är en bra accessoar för aktiviteter under de kalla månaderna, oavsett om det gäller vandring, skidåkning, cykling eller en promenad i skogen. Den kan användas som halsduk, mössa eller pannband, och du kan snabbt och enkelt växla mellan dessa funktioner. Vår exklusiva merinoull är av en exceptionellt tunn tråd och känns därför underbart mjuk mot huden.

Färger: Svart

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Accessoarer

Unikt med denna produkt: Den här tubhalsduken från DILLING är tillverkad i vår ekologiska, exklusiva ull som är tillverkad av mycket tunna och fina ulltrådar. Det innebär att du får en mycket mjuk produkt som kan användas direkt mot huden och som inte kliar även om du blir varm och svettig.

Idealisk för: En tubhalsduk i ull från DILLING är alltid rätt. Den är tillverkad av vår exklusiva ull och kliar därför inte. Den kan användas som halsduk och isolera mot både värme och kyla, men den kan också snabbt förvandlas till en mössa eller ett pannband.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivning

Slätstickad ull

Kallas också vår exklusiva ull eller activewear eftersom sticktekniken och designegenskaper gör de här produkterna särskilt lämpliga för sport och friluftsliv.

Våra produkter i slätstickad ull karaktäriseras av en jämn, slät yta. Jämfört med vår 1x1-ribb – som också har en slät, jämn yta – har vår slätstickade ull en tätare struktur. Tack vare den här sticktekniken sträcks inte tyget ut på våra produkter i slätstickad ull, utan de håller samma form efter användning och tvätt. Garnet som används till produkterna i slätstickad ull är extra tunt (18,5 mikron) och det gör att du får en skön och lätt produkt.

Alla våra produkter i slätstickad ull har fått en Naturetexx® Plasma-behandling – en miljövänlig chockbehandling där man endast använder elektricitet och luft för att behandla ullfibrerna. Det ger dig en slitstark och otroligt mjuk produkt.


100 procent ekologisk merinoull
Färgad i Danmark
Naturetexx® Plasma-behandling
Slät yta
Särskilt lämplig för sport och friluftsliv
18.5 mikron
Nm 72/2

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK