Skidunderkläder

I dag och till och med söndag sparar du 25 procent på alla ullprodukter, även jackor, skidstrumpor och kollektionen i ull/siden. Erbjudandet gäller endast fram till och med söndagen den 26 januari 2020, så länge lagret räcker, och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Leveranstiden kan bli längre på grund av högre efterfrågan.
DILLING:s skidunderkläder i ull är det perfekta valet för vinterns aktiviteter! Med våra ovanligt mjuka skidunderkläder är du garanterad optimal komfort; du får inte bara merinoullens unika egenskaper, utan även en bra, flexibel passform.

Våra skidunderkläder är tillverkade i exklusiv merinoull. Denna ull är av en särskilt fin kvalitet, tillverkad i en otrolig tunn tråd och sedan slätstickad. Detta gör att skidunderkläderna känns härligt mjuka mot huden. Merinoullen är ett fantastiskt material som reglerar temperaturen, transporterar bort fukten från kroppen och skyddar mot svettlukt. Med våra skidunderkläder i exklusiv merinoull förblir din kropp således varm och torr under hela dagen, oavsett om du är i de kalla fjällområdena eller i de soliga alperna. Våra skidunderkläder för dam och herr bjuder dessutom på läcker design och stor rörelsefrihet.
Läs mer
  • 1
  • 2
1 av 2