Ullunderställ

I dag och till och med söndag sparar du 25 procent på alla ullprodukter, även jackor, skidstrumpor och kollektionen i ull/siden. Erbjudandet gäller endast fram till och med söndagen den 26 januari 2020, så länge lagret räcker, och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Leveranstiden kan bli längre på grund av högre efterfrågan.

Ullunderställ från DILLING kan användas året runt – både inom- och utomhus. De är slitstarka och samtidigt synnerligen behagliga mot huden, eftersom merinoullen hjälper till att reglera kroppstemperaturen. De värmer och absorberar stora mängder fukt, utan att kännas våta. Dessutom minimerar merinoullen risken för förkylning och den luktar inte illa. Fibrerna är mycket mjuka och hudvänliga, och de kliande håren tas försiktigt bort på vårt danska färgeri. Här använder vi inga tungmetaller eller klorhaltiga medel. Våra ekologiska ullunderställ är helt fria från skadliga kemikalier.

Hos DILLING hittar du ett stort urval av ullunderkläder i eleganta färger – även i ull/siden eller som outdoor-kläder i sportull. Vi har ullunderkläder för hela familjen – dam, herr, barn och baby.

Vår merinoull kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att detta sker i ullprogram (30 grader) och med ulltvättmedel.

Läs mer