Barn

Handla till Fars dag och spara 20 % på allt till herr.
Erbjudandet börjar på torsdag 22 oktober 2020 och gäller till söndag 25 oktober 2020, så långt lagret räcker. Det går inte att använda rabattkoder så länge erbjudandet gäller. Vi erbjuder inga traditionella byten, men du får självklart pengarna tillbaka vid returer. Leveranstiden kan förlängas på grund av högt tryck – vi tackar på förhand för ditt tålamod.

1 av 4
Barnkläder i ekologisk merinoull passar utmärkt året runt, både inom- och utomhus. De skyddar ditt barn mot värme och kyla, eftersom merinoullen absorberar fukt och hjälper till att reglera kroppstemperaturen. DILLINGs underkläder och underställ i ull för barn är otroligt mjuka och sköna mot huden, eftersom vi försiktigt har tagit bort ullens kliande hår på vårt danska färgeri utan användning av skadliga kemikalier.

Vi erbjuder en bred kollektion av barnkläder i merinoull. Det gäller både flickkläder i form av exempelvis linnen och leggings och pojkkläder som tröjor och kalsonger.

Våra ekologiska underkläder och underställ i ull för barn kan tvättas i tvättmaskin. Det är dock viktigt att det görs i ullprogrammet (30 grader) och med ulltvättmedel.
Läs mer

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK