Sommarull

lätt, mjuk och hudvänlig

Våra kläder i 70 procent ekologisk merinoull och 30 procent lent siden är luftiga, hudvänliga och skyddar mot UV-strålning. För att skydda både ditt barn och miljön tillsätter vi inga skadliga kemikalier eller tungmetaller i någon av våra produkter.

Blandningen av ventilerande merinoull och lätt siden gör att kläderna känns mjuka och sköna mot barnets hud när ni kopplar av hemma eller leker utomhus.

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.