Fryser du i vardagen?

Har du någon gång känt hur man står och småfryser men man väntar på bussen? Man drar upp axlarna till öronen och hoppas att bussen snart ska dyka upp. Detta är exempel på en vardagssituation där ullunderkläder verkligen skulle hjälpa, vilket vi även försöker visa i våra senaste bilder.

Det är bara ett problem; vanligtvis är det inte så ofta man kan se människors underkläder, när de ger sig ut på stadens gator och torg.

 

I filmen kan du se hur det gick, när vi var i Köpenhamn för att ta nya bilder tillsammans med modellerna Sofie och Alexander, fotografen Mingo samt statister från när och fjärran.

Tanken bakom

När man producerar ekologiska underkläder av naturmaterial, är kanske det mest uppenbara att ta underklädesbilder på idylliska platser i naturen – ställen dit många av oss drömmer oss bort till. Hos DILLING kan vi dock konstatera, att en stor del av våra kunder bor i större städer och därför blir våra produkter förmodligen oftast använda där.

På vår senaste fotografering valde vi därför att fokusera på situationer, som många stöter på i sin vardag; t.ex. cykelturer på väg till arbetsplatsen en tidig måndagmorgon, väntan, när man står och småfryser vid busshållplatsen eller en promenad till ett kafé med vännerna. Som du kan se i filmen så har modellerna det varmt och skönt i dessa olika scenarier då de har riktiga underkläder på sig. Personerna runt omkring är däremot inpackade i tjocka lager med ytterkläder, men fryser i alla fall. Det är den skillnaden ull gör och är grunden till att ullunderkläder är en stor hjälp i vardagen; oavsett var man bor.