Betalning - Leverans - Fri retur

Betalning

Du kan välja om du vill betala med ditt Klarna, Swish, Apple Pay, Visakort eller Mastercard.


  • Det tas inte ut någon avgift vid betalning på DILLING.se. Beloppet dras från ditt konto först när varorna skickas från DILLING.se. Det dras aldrig ett större belopp än det du har godkänt vid köpet.
  • DILLING är innehavare av ett AAA kreditvärdighetssdiplom.


Snabb leverans


Vid en beställning i vår shop skickas ordern inom 2-3 vardagar. Om du beställer före kl. 12, skickas den vanligtvis samma dag. Vår logistikpartner PostNord levererar normalt din beställning inom 2-3 vardagar efter att den skickats från vårt lager. Du får ett e-postmeddelande när dina varor skickas. Härefter kan du hela tiden följa var dina varor befinner sig vid en viss tidpunkt. Du får således ett PostNord-spårningsnummer som du kan använda för att följa ditt paket online. Därefter kan du via Postnords spårningsnummer hela tiden följa ditt paket online och se var det befinner sig vid en viss tidpunkt.

Leveranskostnader


Vid order över 500 kr får du fri frakt till utlämningsställe med PostNord.
Vid order under 500 kr kostar frakten 40 kr till utlämningsställe med PostNord.
Du kan dessutom välja att få ditt paket levererat till din hemadress med PostNord för 80 kr.

För att vi framöver också leveransmässigt ska kunna erbjuda bästa möjliga kvalitet, har vi valt att använda oss av spårbara försändelser. Detta medför vissa leveranskostnader, men i gengäld får du den säkerhet som det innebär att kunna följa leveransen via ett PostNord-nummer.


 

Fri retur inom 100 dagar


Om du ångrar köpet har du full returrätt upp till 100 dagar efter att paketet mottagits.

För att en retur ska godkännas måste varorna skickas tillbaka i ursprungligt skick.

Oavsett om du ska byta eller returnera varor, ska du skicka tillbaka dem till oss. Vänligen använd den bifogade returetiketten för kostnadsfri retur.
Om du har valt att inte få en returetikett kan du smidigt och snabbt skapa en här: https://www.dilling.se/retur.
Efter registrerad retur görs en återbetalning om beställningen är direktbetald, eller så krediteras beloppet på fakturan.

Vi expressbehandlar försändelsen, och du kan räkna med att vi inleder återbetalningen inom 24 timmar efter mottagandet. Därför kan du omedelbart beställa det du vill ha i stället direkt på hemsidan, och få paketet snabbare än vid traditionellt byte. Du kan också vänta till dess att vi betalat tillbaka beloppet.

För att behålla eventuell rabatt, gäller det endast vid byte av storlek på samma vara. Du får behålla eventuell rabatt endast vid storleksbyte av samma vara, inte vid byte till annan vara eller färg. När du lägger din nya order, skriv en kommentar i meddelanderutan i kassan där det ursprungliga ordernumret uppges, så justerar vi priset manuellt innan paketet skickas ut.

Online-registrering av din retur

Vi har gjort din retur papperslös för att göra den så snabb och smidig som möjligt. När du vill returnera en produkt behöver du bara registrera returen på vår webbplats. Online-registreringen innebär att du får din återbetalning snabbare. Samtidigt kan vi spara på de resurser som används.

Så här registrerar du din retur

 1. Du har följande alternativ när du behöver registrera en retur:
  - Registrera din retur här.
  - Följ länken i din orderbekräftelse eller faktura
  - Logga in på ”Mitt konto” och klicka på ”Beställningar och returer”
 2. Hitta din vara och fyll i anledningen till returen. Registrera din retur på PostNord:s webbplats genom att klicka på ”Returnera min(a) artikel/artiklar” Din returetikett kommer sedan att skickas till din e-postadress.

 3. Packa din vara och sätt returetiketten på paketet

 4. Paketet måste lämnas in på en PostNord-postbutik (du hittar närmaste postbutik på PostNord:s webbplats)

Gör din retur så enkel som möjligt genom att returnera din vara i samma förpackning som du mottog den i. Om du har valt att inte få en medföljande returetikett kan du enkelt och snabbt hämta en returetikett här: https://www.dilling.se/retur.

Paketet ska lämnas till ett PostNord-ombud (närmaste hittar du på PostNord:s hemsida).


10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.

Your debug ID: