Gör naturen vildare på Black Friday

Stöd WWF tillsammans med DILLING

Hos oss har det blivit en tradition att – tillsammans med våra kunder – skänka 20 procent av Black Fridays intäkter till ett gott ändamål, i stället för att erbjuda rabatter.

Årets donation går till WWF:s arbete med att skapa mer biologisk mångfald i Europa. Ämnet är viktigt i vår växande DILLING-community, där vi delar starka övertygelser om produktion, djurskydd och miljö.

Den biologiska mångfalden ligger oss varmt om hjärtat – även nu i november – och den behöver bättre förutsättningar för att frodas. I dag försvinner arter, livsmiljöer och ekosystem i en alarmerande takt över hela världen.

Biologisk mångfald ger oss ren luft, friskt vatten, jord av god kvalitet och pollinering av grödor – vi klarar oss inte utan den.*

*Källa: Europaparlamentet.

Vi stödjer WWF på Black Friday

Krisen för den biologiska mångfalden är komplex, och det kan vara svårt att förstå vad vi kan göra – i både stor och liten skala – för att skapa bättre förutsättningar för djur- och växtlivet.

Genom att stödja WWF, världens ledande, oberoende naturvårdsorganisation, går vår donation till att återställa den biologiska mångfalden och skydda utrotningshotade arter.

Ingen kan rädda naturen på egen hand, men tillsammans kan vi göra skillnad och återställa den på platser där vi människor har skapat likformighet.

Samtidigt kan var och en av oss förbättra den lokala biologiska mångfalden genom att skapa vilda zoner i trädgården där gräs och växter kan växa fritt eller plantera blommor efter säsong på balkongen. Det ger fler livsmiljöer för bin, fjärilar och andra insekter.

Läs om WWF:s arbete med biologisk mångfald.

DILLINGs egen naturpark

På DILLING försöker vi förbättra villkoren för den biologiska mångfalden på våra egna anläggningar. För närvarande omvandlas 53 000 kvadratmeter jordbruksmark vid vårt huvudkontor i Herning i Danmark, till en livsmiljö för djur och växter.

I framtiden ska får beta på markerna när proteinrikt gräs börjar växa runt parkens fem sjöar. Till våren blommar växter som cikoria och käringtand utanför fårens hägn.

Vi har samma fokus på biologisk mångfald vid vårt eget färgeri, där gräs och vilda växter växer fritt.

Vi hoppas att du vill stödja arbetet med att återställa mer av Europas vilda natur med oss på Black Friday den 24 november.

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.