Reparationsguide

Förläng livslängden på dina ullkläder

Inga kläder håller för evigt. Det gäller även våra ullkläder som tillverkas av naturmaterial. Merinoullen är naturligt ofullkomlig – den kommer att visa tecken på användning och få hål med tiden.

Om du reparerar den förlänger du dess livslängd. I vår reparationsguide här på sidan kan du hitta inspiration till hur du kan göra. Kreativa reparationer kan skapa ett unikt utseende och påverkar inte ullen på något sätt.

Synlig lagning


Upcycling

Reparera med lappar10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.