Våra medarbetare

På DILLING tror vi att öppenhet, respekt och tillit till andra människor gör skillnad för oss alla. Vi vill därför öppna dörrarna till det företag och den familj som vi kallar DILLING.

Vi bjuder in dig till vårt universum med berättelser om personerna bakom varumärket, som varje dag gör sitt bästa för att leva upp till dina förväntningar. Varendaste en inom DILLING-familjen är viktig, men eftersom vi tyvärr inte kan berätta om dem alla har vi valt ut några stycken som berättar sin historia för dig.
10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.