Tanken bakom DILLING

Allt vi gör på DILLING drivs av dig, vår kund. Du är kärnan i allt. Vi vill att du ska känna obegränsat välbefinnande i våra kläder och veta att varje produkt är tillverkad av naturmaterial av hög kvalitet, med största möjliga omsorg om våra djur, våra medarbetare och miljön. Vi vet att du har mycket höga förväntningar på oss och vi är ödmjuka inför varje beställning du gör. Därför anstränger vi oss varje dag och ställer höga krav på vår produktion och distribution för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För att vara säkra på att vi kan leverera kläder till dig med högsta kvalitet hanterar vi och övervakar varje steg i produktionen. Vi äger merparten av vår leveranskedja, från tillskärningsfabriken till sömnadsfabriken och färgeriet.

Skulle det vara lättare att lägga ut produktionen i Sydostasien eller starta produktionen externt hos andra leverantörer i Europa? Ja, helt klart. Att äga vår egen leveranskedja är ingen lätt match. Det är förenat med stort ansvar och stora kostnader. Den är komplex och utmanar oss, och den håller oss hela tiden på tårna. Men vi går in i detta helhjärtat med passion och driv. Vi går in i detta till 100 procent. Vi accepterar inte bara ett dokument om överensstämmelse eller ett besök på fabriken en gång per år där vi konstaterar att allt ser bra ut på pappret.

Vi kan sova gott om natten eftersom vi vet att vi har full kontroll över produktionsprocessen. Vi vet alltid att djuren har behandlats väl, var våra produkter har tillverkats och vem som har tillverkat dem. Djurskydd, miljöhänsyn och arbetsförhållanden är alla viktiga delar.

Det som gör mig mest glad är det faktum att vi alla på DILLING arbetar tillsammans mot detta gemensamma mål. Våra skickliga och hängivna medarbetare vid vår sy- och tillskärningsfabriker i Litauen och våra engagerade och begåvade medarbetare på vårt färgeri, lager och kontor i Danmark. Det fina är våra olikheter. Vi kommer alla från olika bakgrunder och kulturer, och vi har olika färdigheter och kompetenser. Mångfalden bland våra medarbetare är en uppenbar fördel eftersom vi alla bidrar med det vi har och respekterar varandra. Kombinationen av allt detta innebär att vi kan erbjuda våra produkter till dig som kund.

Att vara fjärde generationen innebär naturligtvis ett stort ansvar. DILLING har funnits i min familj under det senaste århundradet, och en dag kommer jag att lämna över företaget till någon annan. DILLING är bara till låns. För mig handlar det alltså inte om att maximera vinsten och sälja företaget – det är mer som står på spel här. Det handlar om att bygga vidare på den grund som har lagts av generationerna före mig. Och att kunna lämna över den till kommande generationer.

Morten Dilling

Direktör och 4:e generationen

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING Underwear är ett danskt familjeföretag med långa traditioner när det gäller tillverkning av ekologiska underkläder. Med fjärde generationen vid rodret producerar vi underkläder för hela familjen – inom EU:s gränser och utan användning av skadliga kemikalier. Våra ekologiska underkläder kan köpas till fördelaktiga priser, eftersom du handlar direkt hos producenten.

I DILLING:s webbshop hittar du mjuka och läckra underkläder i de bästa råmaterialen, t.ex. ekologisk bomull. Vi kan bland annat erbjuda tanktops och linnen och herrunderkläder. Speciellt försiktigt behandlade är våra ullunderställ av ekologisk merinoull. För utomhusaktiviteter erbjuder vi svettabsorberande funktionsunderkläder som andas – och även de är fria från skadliga ämnen.

Säsonger och kategorier - Skidunderställ, Termounderkläder, Jaktunderställ och fiskeunderställ, Yogakläder, Träningsunderställ, Kläder som skyddar mot sol, Sovplagg i ull, Basics.

Upptäck DILLING – ekologiska underkläder som är superläckra utanpå och riktig sköna mot kroppen. Mer information hittar du i vår blogg. Vill du få beställningen levererad någon annanstans? DILLING:s ekologiska underkläder hittar du även i dessa länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.