Gör dig redo för backarna

Ren merinoull – ingen plast

DILLINGs ullkläder hjälper dig att hålla värmen när det är kallt och svalkar när du är varm. Merinoull är ett naturmaterial som på ett naturligt sätt reglerar kroppstemperaturen och transporterar bort fukt och kall luft från huden.

Till skillnad från syntetfibrer som polyester, som tillverkas av plast, andas ullkläder och är självrengörande. Ofta behöver ullen bara vädras efter användning för att bli fräsch och luktfri igen, sedan är du redo för en ny dag i backen. När du kan bära dina ullkläder i flera dagar kan du också packa lättare.

Ventilerande

Temperaturreglerande

Fuktabsorberande

DILLING ACTIVEWEAR

DILLINGs activewear kombinerar merinoullens alla naturliga fördelar med prestationsfokuserad design. Kollektionen består av ett brett utbud av bas- och mellanlager i slätstickad ull som ett naturligt ventilerande, temperaturreglerande och antibakteriellt alternativ till syntetiska material.

Stickningstekniken och designen är noggrant utformade för att ge dig bästa möjliga komfort och full rörelsefrihet.

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.