Vårt löfte till dig

På DILLING arbetar vi varje dag med att skapa den ultimata produkten till dig och de dina. Vi vet att det är stora ord. Men det är en glasklar målsättning som gör vårt arbete rätt enkelt, i allt från design och produktion till service och kvalitet.

Vi vet att stora ord förpliktar. Och vi vet att det i slutändan är du som avgör om vi kan leva upp till våra ord.

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Vi garanterar konstant fokus på att göra vår produktion ännu mer hållbar och ren. Vi är ännu inte i mål. Men vi anstränger oss varje dag.

Vår viktigaste uppgift är att garantera ditt obegränsade välmående när du bär våra kläder. Obegränsat välmående eftersom vi utvecklar våra kläder i ekologisk ull och bomull, färgar utan användning av skadliga kemikalier samt formger och producerar kläderna under ordnade förhållanden i våra syateljéer.

Sammantaget säkerställer vi design, kvalitet och hållbarhet som gör att du kan bära plagget i många år och därmed bidra till en mer hållbar konsumtion.

Vi tror att det kan ge dig trygghet i och tro på att du tillsammans med DILLING bidrar till att visa största möjliga hänsyn för människor, miljö och djurvälfärd.

Vi hoppas att du som medveten konsument ställer krav på oss i fråga om allt vi säger och gör. Vi vill gärna veta vad du önskar av och hur du upplever vår kommunikation och våra produkter, så att vi kan bli bättre på vårt arbete.

Det är vårt löfte till dig.

Med vänlig hälsning,

Från hela DILLING

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING Underwear är ett danskt familjeföretag med långa traditioner när det gäller tillverkning av ekologiska underkläder. Med fjärde generationen vid rodret producerar vi underkläder för hela familjen – inom EU:s gränser och utan användning av skadliga kemikalier. Våra ekologiska underkläder kan köpas till fördelaktiga priser, eftersom du handlar direkt hos producenten.

I DILLING:s webbshop hittar du mjuka och läckra underkläder i de bästa råmaterialen, t.ex. ekologisk bomull. Vi kan bland annat erbjuda tanktops och linnen och herrunderkläder. Speciellt försiktigt behandlade är våra ullunderställ av ekologisk merinoull. För utomhusaktiviteter erbjuder vi svettabsorberande funktionsunderkläder som andas – och även de är fria från skadliga ämnen.

Säsonger och kategorier - Skidunderställ, Termounderkläder, Jaktunderställ och fiskeunderställ, Yogakläder, Träningsunderställ, Kläder som skyddar mot sol, Sovplagg i ull, Basics.

Upptäck DILLING – ekologiska underkläder som är superläckra utanpå och riktig sköna mot kroppen. Mer information hittar du i vår blogg. Vill du få beställningen levererad någon annanstans? DILLING:s ekologiska underkläder hittar du även i dessa länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.