Vårt löfte till dig

På DILLING arbetar vi varje dag med att skapa den ultimata produkten till dig och de dina. Vi vet att det är stora ord. Men det är en glasklar målsättning som gör vårt arbete rätt enkelt, i allt från design och produktion till service och kvalitet.

Vi vet att stora ord förpliktar. Och vi vet att det i slutändan är du som avgör om vi kan leva upp till våra ord.

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Vi garanterar konstant fokus på att göra vår produktion ännu mer hållbar och ren. Vi är ännu inte i mål. Men vi anstränger oss varje dag.

Vår viktigaste uppgift är att garantera ditt obegränsade välmående när du bär våra kläder. Obegränsat välmående eftersom vi utvecklar våra kläder i ekologisk ull och bomull, färgar utan användning av skadliga kemikalier samt formger och producerar kläderna under ordnade förhållanden i våra syateljéer.

Sammantaget säkerställer vi design, kvalitet och hållbarhet som gör att du kan bära plagget i många år och därmed bidra till en mer hållbar konsumtion.

Vi tror att det kan ge dig trygghet i och tro på att du tillsammans med DILLING bidrar till att visa största möjliga hänsyn för människor, miljö och djurvälfärd.

Vi hoppas att du som medveten konsument ställer krav på oss i fråga om allt vi säger och gör. Vi vill gärna veta vad du önskar av och hur du upplever vår kommunikation och våra produkter, så att vi kan bli bättre på vårt arbete.

Det är vårt löfte till dig.

Med vänlig hälsning,

Från hela DILLING

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.