Betalning - Leverans - Gratis returnering

Betalning

Du kan välja om du vill betala med ditt Klarna, Visacard eller Mastercard.
 


  • Det tas inte ut någon avgift vid betalning på DILLING.se. Beloppet dras från ditt konto först när varorna skickas från DILLING.se. Det dras aldrig något större belopp än det du har godkänt vid köpet.
  • DILLING är innehavare av ett AAA kreditvärdighetssdiplom.

  

Snabb leverans


Vid en beställning i vår shop skickas ordern inom 2-3 vardagar. Om du beställer före kl. 12, skickas den vanligtvis samma dag. Vår logistikpartner PostNord levererar normalt din beställning inom 2-3 vardagar efter att den skickats från vårt lager. Du får ett e-postmeddelande när dina varor skickas. Härefter kan du hela tiden följa var dina varor befinner sig vid en viss tidpunkt. Du får således ett PostNord-spårningsnummer som du kan använda för att följa ditt paket online.

  

Leveranskostnader


Vid beställningar över 500 SEK levereras produkterna fraktfritt till svenska adresser.
Vid beställningar under 500 SEK är leveranskostnaderna 40 SEK till svenska adresser.

För att vi framöver också leveransmässigt ska kunna erbjuda bästa möjliga kvalitet, har vi valt att använda oss av spårbara försändelser. Detta medför vissa leveranskostnader, men i gengäld får du den säkerhet som det innebär att kunna följa leveransen via ett PostNord-nummer.
 

 

Fri retur inom 100 dagar


Du har full returrätt.

Om du ångrar köpet kan varje vara returneras upp till 100 dagar efter att varan mottagits.

Varan ska vara i väsentligen samma skick som du mottog den i, d.v.s. oanvänd med alla originalmärken fastsatta, och otvättad.

Oavsett om du ska byta eller returnera varor, skickar du tillbaka dem till oss, varefter du återfår dina pengar. Vi expressbehandlar försändelsen, och du kan räkna med att vi inleder återbetalningen inom 24 timmar efter mottagandet. Därför kan du omedelbart beställa det du vill ha i stället, och få det snabbare än vid traditionellt byte. Du kan också vänta till dess att vi betalat tillbaka beloppet.

För att göra det lättare för dig vid returnering, har vi gjort det möjligt att skicka tillbaka varan i samma påse som du fick den i. Dessutom skickar vi med en returetikett, så att du slipper betala för frakten.

1. På det medföljande brevet kryssar du för hur pengarna ska återbetalas. Om du vill att pengarna ska betalas tillbaka till en annan person än den som registrerades vid köpet, så ange vänligen kontoinnehavare, registrerings- och kontonummer plus underskrift.

2. Fyll i returorsak och följ anvisningen som finns på den bifogade retursedeln – bifoga denna sedel vid returen.

3. Paketet ska lämnas till ett PostNord-ombud (närmaste hittar du på PostNord:s hemsida).

Om du har beställt flera produkter och endast vill returnera ett par stycken, skickar vi naturligtvis tillbaka pengarna för de artiklar som du returnerar, om retursedeln är ifylld.