Polokrage för kvinnor i ekologisk merinoull svart

339,99 SEK
Inkl. moms
100 % ekologisk merinoull, klifri, från får som inte utsätts för mulesing
#7536-196-999
Svart
339,99 SEK
Inkl. moms
#7536-196-999
Välj storlek Var vänlig välj en variant
  • S
  • L
Lägg 3 av samma produkt i din varukorg och spara 10 procent

Leverans

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis returFunktioner

Produktdetaljer

Polokragen är tillverkad i ett tunt material som känns mjukt och skönt mot huden och samtidigt ryms under en jacka, scarf eller något annat. Polokragen kan vara helt oumbärlig under kallare vintermånader - särskilt om du promenerar, löptränar eller vistas utomhus i allmänhet. Polokragen sitter nära halsen och har ett längre frontstycke för extra täckning och skydd runt halsen så att du håller dig varm och skön. Polokragens material andas och låter svetten passera ut och håller därmed fukten ute. Polokragen kan justeras i halshöjden allt efter behov.

Materialvikt: 215 gr/m2

Material: 100 % ekologisk merinoull, klifri, från får som inte utsätts för mulesing

Skikt: Accessoarer

Kvalitetsbeskrivning

1 x 1 slät

Vår signaturkvalitet på ull. Produkterna med 1 x 1-stickning har en jämn och slät yta, men om du tittar närmare på tyget ser du att det har en mycket liten ribbstruktur.

Alla våra 1 x 1-produkter har fått en unik, 16 timmar lång, miljövänlig enzymbehandling som gör att du får en otroligt mjuk produkt som inte kliar. Den här sticktekniken ger 1 x 1-kvaliteten medelhög stretch och en bekväm, lätt känsla med massor av rörelsefrihet. Sammanfattningsvis sträcks tyget ut när 1 x 1-produkter används, men ullfibrerna drar ihop sig igen efter tvätt. Ullfibrerna är råa (obehandlade) vilket betyder att ullens naturligt isolerande och fuktabsorberande egenskaper bevaras.


100 procent ekologisk merinoull från Argentina
Svanenmärkt*
Miljövänlig enzymbehandling
Slät yta
Medelhög stretch
21.5 mikron
Nm 40/1**

*Exklusive våra randiga produkter. Det garnet färgas i Tyskland. Precis som våra andra produkter är de tillverkade utan användning av tungmetaller.

**Tack vare vår unika enzymbehandling upplevs vår 21,5 mikron som 19,5 mikron vid beröring

Leveranskedja

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.

Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 

Tvättguide

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

För att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper kan du tvätta dina ullkläder i maskin i 30 °C på ullprogram (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten. Kom ihåg att alltid använda ulltvättmedel.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt i 30 °C på ullprogram
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

Storlek och passform

INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Framstycke
(CM)
Bakstycke
(CM)
S 26 23
L 29 26.5

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
249,99 SEK
Svart
Ekologisk
439,99 SEK
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
149,99 SEK
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
439,99 SEK
Mörk choklad
Svanenmärkt
Ekologisk
459,99 SEK
Mörk choklad
Svanenmärkt
Ekologisk
459,99 SEK
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
469,99 SEK
+3
Svart

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Superskön och varm! Jag är jättenöjd med min polokrage :)

06.12.2020
-