Tubhalsduk för män i ekologisk exklusiv merinoull mörkblå

Skriv en kommentar.

Art. nr: 9927-197-196

Mjuk och varm tubhalsduk i ull.
100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

199,99 SEK
Inkl. moms

Var vänlig välj en variant

  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur


  Fri frakt i Sverige vid köp över 500 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis retur

Produktdetaljer

Tubhalsduk i exklusiv merinoull som inte kliar

Tubhalsduken i ull från DILLING är mycket praktisk under de kalla månaderna, då den värmer halsen utan att ta för mycket plats. Ulltråden är exceptionellt tunn och därför känns den härligt mjuk mot huden utan att klia. Den multifunktionella designen gör det möjligt att använda den som halsduk, mössa eller pannband.

Färger: Mörkblå

Materialvikt: 190 gr/m2

Material: 100% ekologisk merinoull
Mulesing-fri merinoull: Ja.

Storlekar: ONE SIZE

Skikt: Tubhalsduk

Unikt med denna produkt: Den här tubhalsduken är tillverkad i vår ekologiska exklusiva ull, vilket innebär att ulltråden är mycket tunn. Därför känns tubhalsduken i ull också extra mjuk mot huden och kliar inte även om du blir varm och svettig.

Idealisk för: Tubhalsduken är mycket praktiskt under de kalla månaderna, inte bara för fysisk aktivitet utan också för vardagsbruk. Den håller din hals varm och kan snabbt förvandlas till en huva eller ett pannband.

 

Skötsel- och tvättråd för merinoull:

Dina ullprodukter från DILLING kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att produkterna tvättas i ullprogram (30 grader). Dessutom är det viktigt att använda ulltvättmedel, så att ullen inte tovar sig.

Ullen kan också tvättas för hand, men den får inte läggas i blöt.

För att ullprodukterna ska skyddas mot angrepp från mal, bör de tvättas i slutet av säsongen, varefter de får torka ordentligt. Därefter ska de förvaras mörkt, gärna i tät plastpåse.

FÖRSÖRJNINGSKEDJAPå DILLING engagerar vi oss i hela vår leveranskedja. Därför vill vi göra den genomskinlig för er så att ni kan se vad det faktiskt är ni klär er i. Den här illustrationen visar den resa kläderna har varit på innan de hamnar i din garderob. Läs merSpinned Designed Dyed Cutted Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

Sewed


 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML

 DILLING ULLTVÄTTMEDEL 500 ML
 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Behöver du en present?


Köp presentkortSEK