Herr

I dag och till och med söndag sparar du 25 procent på alla ullprodukter, även jackor, skidstrumpor och kollektionen i ull/siden. Erbjudandet gäller endast fram till och med söndagen den 26 januari 2020, så länge lagret räcker, och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Leveranstiden kan bli längre på grund av högre efterfrågan.
Underkläder från kategorin ”ullunderställ herr” passar utmärkt året runt, både inom- och utomhus. De skyddar dig mot värme och kyla, eftersom merinoullen hjälper till att reglera kroppstemperaturen. Fibrerna i exempelvis en undertröja i ull är synnerligen mjuka och behagliga mot huden. Ullens kliande hår har försiktigt tagits bort på vårt danska färgeri utan användning av skadliga kemikalier.

Nedan hittar du bland annat en läcker herrundertröja i ull i neutrala färger som svart, natur, grått och grönt med både långa och korta ärmar, boxershorts i merinoull samt långkalsonger för sport, utomhusaktiviteter eller kalla vinterdagar.

Din ullundertröja och de övriga varorna i kategorin herrunderkläder i ull kan tvättas i tvättmaskinen. Det är dock viktigt att detta sker i ullprogram (30 grader) och med ulltvättmedel.

Läs mer
  • 1
  • 2
1 av 2