Vandring

Ute på äventyr i naturen

Vi har noga övervägt material och design för att ge dig de bästa förutsättningarna när du är ute på äventyr i naturen. Det är därför vår activewear i merinoull andas, är temperaturreglerande och antibakteriell – till skillnad från syntetfibrer.

På en vandring behöver du kläder som håller dig varm och ytterkläder som står emot oförutsägbart väder.

Våra leggings, långkalsonger och tröjor i merinoull hjälper dig att hålla värmen, medan våra funktionsjackor i softshell med ett ytterlager i återvunnen nylon, är mycket slitstarka och vatten- och vindtåliga. Den mjuka ullen på insidan låter huden andas.

10 % rabatt på din första beställning

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Samtidigt får du nyheter och inspiration direkt i din inkorg.

Acceptera marknadsföringscookies för att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ändra dina preferenser

DILLING är ett danskt familjeföretag med en lång tradition av att tillverka ekologiska ullprodukter som håller dig varm. I dag tillverkar vi kläder för hela familjen i ekologisk merinoull och bomull med den fjärde generationen, Morten Dilling, vid rodret. Våra ekologiska underkläder och underställ säljs till förmånliga priser eftersom du köper direkt från tillverkaren.

I vår webbutik hittar du mjuka, ventilerande och allergivänliga kläder i naturmaterial som tillverkas utan skadliga kemikalier och under goda arbetsförhållanden inom Europas gränser.

De flesta av våra produkter är certifierade med Svanen och skonsamt färgade på DILLINGs eget färgeri i Danmark.

Du hittar DILLINGs produkter i följande länder: dk.dilling.comdilling.de, uk.dilling.comdilling.nldilling.fidilling.frno.dilling.com.