Långkalsonger i merinoull med gylf för herr

559,99 SEK
Inkl. moms
100 % ekologisk merinoull, klifri, från får som inte utsätts för mulesing
#9916-148-999
559,99 SEK
Inkl. moms
#9916-148-999
Välj storlek Var vänlig välj en variant
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Köp 3 av samma produkt i samma färg och storlek - få 10% rabatt

Leverans

  Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 499 SEK

  Leveranstid 2-3 arbetsdagar

  Gratis returFunktioner

Produktdetaljer

Ett klassiskt par långkalsonger i vår ventilerande, 100 procent ekologiska merinoull – ett bekvämt tillskott i varje mans garderob. En smal resår i midjan håller dem på plats dagen lång. Vi anser att mjukhet är en av de viktigaste egenskaperna hos ett bekvämt klädesplagg, särskilt när plagget bärs direkt mot huden. Vi har valt den finaste ekologiska merinoullen för optimal komfort och mjukhet. Merinoull är ett fantastiskt naturmaterial med unika egenskaper. Merinoullens struktur består av en massa små luftfickor som isolerar mot kylan och låter din kropp andas. Merinoullen reglerar kroppstemperaturen och ger en behaglig känsla både inomhus och utomhus. Merinoullsfibrerna är naturligt fuktabsorberande. Det gör den till ett otroligt behagligt material som är lämpligt för sport och utomhusaktiviteter – särskilt sådana med varierande intensitet eftersom du inte blir kall och fuktig under pauser. En annan fördel med att bära merinoull för sport och utomhusaktiviteter är att den förhindrar dålig lukt. När ullen absorberar svett binds den av ullens struktur. Bakterier kan inte attackera och därför utvecklas ingen dålig lukt i dina ullkläder. Perfekta att använda hemma, som sovplagg eller som baslager vid utomhusaktiviteter. Merinoull är särskilt lämplig för friluftsliv eftersom fibrerna är mycket tunnare och finare än i andra typer av ull. Därför kan du dra nytta av ullens alla naturliga egenskaper i en lätt och ventilerande kvalitet, med gott om utrymme för rörelse. Vi kan rekommendera att du kombinerar de här långkalsongerna med någon av våra långärmade tröjor i merinoull för optimal komfort.

Materialvikt: 215 gr/m2

Material: 100 % ekologisk merinoull, klifri, från får som inte utsätts för mulesing

Skikt: Baslager

Vår modell är 185 cm och bär storlek S

Kvalitetsbeskrivning

1 x 1 slät

Vår signaturkvalitet på ull. Produkterna med 1 x 1-stickning har en jämn och slät yta, men om du tittar närmare på tyget ser du att det har en mycket liten ribbstruktur.

Alla våra 1 x 1-produkter har fått en unik, 16 timmar lång, miljövänlig enzymbehandling som gör att du får en otroligt mjuk produkt som inte kliar. Den här sticktekniken ger 1 x 1-kvaliteten medelhög stretch och en bekväm, lätt känsla med massor av rörelsefrihet. Sammanfattningsvis sträcks tyget ut när 1 x 1-produkter används, men ullfibrerna drar ihop sig igen efter tvätt. Ullfibrerna är råa (obehandlade) vilket betyder att ullens naturligt isolerande och fuktabsorberande egenskaper bevaras.

100 procent ekologisk merinoull från Argentina
/ Svanenmärkt
Miljövänlig enzymbehandling
/ Slät yta
Medelhög stretch
21.5 mikron
Nm 40/1*
*Tack vare vår unika enzymbehandling upplevs vår 21,5 mikron som 19,5 mikron vid beröring

Leveranskedja

Vi garanterar största möjliga transparens i alla våra processer. Eftersom vi äger stora delar av vår leveranskedja vet vi exakt var våra kläder tillverkas, vem som har gjort dem och hur de har behandlats. Vår leveranskedja utgörs av sex kärnfaser: fiberkälla, spinning, stickning, färgning, tillskärning och sömnad. Klicka här och läs mer om vår produktion.

Här nedan hittar du den exakta informationen och leveranskedjan för just den produkten. 

Certifiering

All DILLINGs merinoull och bomull är ekologisk och av högsta kvalitet.

På DILLING har vi valt att certifieras av det nordiska miljömärket Svanen eftersom de har de hårdaste kraven gällande färgning och kemikalier.

Du kan ser vår Svanen-licens här.

Vi använder inga skadliga kemikalier eller tungmetaller när vi färgar våra produkter.

Ett oberoende test av spillvattnet från vårt färgeri visar att mängden tungmetaller ligger under gränsvärdet för dricksvatten.

Merinoull

Andas
Naturligt lukthämmande
Fuktabsorberande
/ Klifri
UV-skyddande
/ Temperaturreglerande

Tvättguide

Tvätta med omsorg

DILLINGs ull är unik. Vår ull produceras utan klor och plast (Superwash).

Tvätta dina ullkläder i ullprogram i 30 °C (helst låg centrifugering på 800) eller för hand i ljummet vatten för att bevara merinoullsfibrernas fantastiska, naturliga egenskaper.

Om du tvättar ull för hand får du inte låta ullkläderna ligga i blöt eftersom det skadar ullfibrerna. Skölj i rent vatten. Vrid inte. Tryck i stället försiktigt ut vattnet. Häng eller lägg ullkläderna på tork på ett torkställ. 

Maskintvätt med ullprogram i 30°C
Handtvätt
Använd ulltvättmedel

 

Förvara ull så här

För att skydda dina ullkläder från mal bör du tvätta dem i slutet av säsongen. Låt dem torka helt och förvara dem sedan i en lufttät påse eller låda.

Storlek och passform

INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT


Storlek Benlängd utsidan
(CM)
Benlängd insidan
(CM)
S 101 77
M 102 78
L 104 79
XL 105 80
XXL 106.5 80.5

Vi mäter inte produkternas omkrets då materialet är töjbart och anpassar sig efter kroppens former. Att mäta omkrets på en produkt som ligger platt kan därför bli missvisande. Du kan istället se storlekar baserat på kroppsmått nedan.INDIVIDUELLT MÅTTSCHEMA FÖR DENNA PRODUKT

 

HERR MÄTSCHEMA

Storlek Bystmått
(cm)
Midjemått
(cm)
Höftmått
(cm)
S 91-96 75-80 92-97
M 96-102 80-86 97-103
L 102-107 86-96 103-108
XL 107-114 96-108 108-115
XXL 114-120 108-120 115-121


HERR MÄTSCHEMA

Kunder som har köpt denna, har även köpt:

Ekologisk
579,99 SEK
+7
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
499,99 SEK
Svart
Svanenmärkt
Ekologisk
499,99 SEK
Svart
Svanenmärkt

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.